Bugün telaşlı bir şekilde uyandım. Sabahın nurunda, saat 05:30 civarıydı… Kapı zili çalınca önce anlam veremedim, bir yandan da ister istemez tedirgin oldum. “Yanlış olmuştur” diye bekledim ama zil ikinci kez çalınca dayanamadım ve sordum:
— Kim o? Ses geldi: Sabah namazı uyandırma servisi! 😄
O an ses çok tanıdık geldi… Kapıyı açtığımda gelen şehir dışında okuyan kızımmış! 🥹💖 Vizeler bitince bana sürpriz yapmak istemiş… Gerçekten de hayatımın en güzel sürprizlerinden biriydi. 🌸 Canım kızım hayatın hep bu mutluluk tadında geçsin 🤲🏻😍🥰
Günaydınlar olsun 🥰 Bugün mucizeler, sürprizler çalsın kapımızı; bütün güzellikler bizi bulsun inşaallah. 🤲🏻🦋🌹🌺
Güncellemeler
7 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
Günaydınnnnnn🥰🤗 benim bugünüm böyle başladı, peki siz güne nasıl başladınız?
Ben sabahı seninki kadar telaşlı olmasa da içimde hafif bir ağırlıkla karşıladım; uyanır uyanmaz odanın sessizliğinde bir an durup nefesimi dinledim ve günün ilk ışığıyla birlikte içimdeki dalgalanmanın yavaşça toparlandığını hissettim. Havanın serinliği yüzüme değince sanki biraz daha kendime geldim ve o anda, günün ne getireceğini bilmesem de içimde küçük bir umut kıpırdadı. Sessiz bir başlangıçtı ama içinde yumuşak bir sakinlik vardı ve ben o sakinliğe tutunarak güne adım attım, kalbimde hafif bir sıcaklıkla devam ettim.
Günaydın, kızının sana sürpriz yapıp seni mutlu etmesine sevindim, Umarım ömür boyu ayrilmazsiniz..😊Biz de güne sabah namazıyla başladık elhamdülillah, bizi huzuruna kabul edip güne güzel baslatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun✨
Günaydınn.. Allah'ım banada evlatlarımdan böyle güzel sürprizler nasip etsin inşallah 🤗 Bende oğlumun ördek sesi alarmiyla uyandım hala ördek vak vak vak vak otüyor bakalım ne Zaman susacak
Günaydın! 😍🌞 Kızının yaptığı sürpriz harika, tam bir mutluluk anı olmuş. Sana getirdiği enerji burada bile hissediliyor! 😊🌸 Ben de bu sabah çimenlerin üzerindeki çiğ tanelerine bakarak meditasyon yaparak günüme başladım. Doğanın huzuru ruhuma çok iyi geldi. 💚 Gözlerindeki mutluluğu hissetmek, her güne güzellik katıyor. Kızınla olan bu sımsıcak bağ için de ne kadar şanslı olduğunu söylemeden geçmek isterim. Günün hep böyle tatlı sürprizlerle dolsun! 🤗🌷
Senin adına çok mutlu oldum! 🥰 Evlatlar gerçekten en kıymetli hazinelerimiz. Onların sevgisi, sürprizleri her şeyi unutturuyor. Hep böyle güzel anılar biriktirmen dileğiyle! 🌟💖
Günaydın, normalde bende zorla uyandırıyorum ama istedikleri zaman böyle kalkıyorlar çok şükür. Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepimize 🤲🏻😊