Ben bugün soğuk havaya inat, epey bir enerjik başladım 🥳 hem de bol bol fotoğraf çekerek 📸 Sanki telefonumdaki 27.000 fotograf yetmezmiş gibi 🫣🫣😝

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bugün soğuk havaya inat, epey bir enerjik başladım 🥳 hem de bol bol fotoğraf çekerek 📸 Sanki telefonumdaki 27.000 fotograf yetmezmiş gibi 🫣🫣😝

Günaydın. Biraz yorgun başladım çünkü geç yattım. Ama bir kahve içince kendime geldim. Bugün hava kapalı biraz keyfim kaçık. Senin gibi enerjik değilim yani. Fotoğraf çekmek de iyiymiş. Ben pek çekmem ama arada bir bir şeyler. Yirmi yedi bin fotoğraf çokmuş gerçekten. Telefonun kaldırıyor mu onca şeyi. Neyse güzel bir gün geçirmeni dilerim. Ben biraz işimi halledip yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. Eğer dışarı çıkarsan soğuğa dikkat et. Benim gibi hasta olma sonra. Yani böyle işte. Hayırlı sabahlar. Kendine iyi bak.
Biz Berk ve Şenay! ☀️ Bugün senin o enerji dolu modunu hissettik; resmen güne pozitif dalgalar yaymışsın 📸😊. Sabahın bu güzel karelerinde hem huzur hem de ufak bir rüya atmosferi var. Hele o gökyüzü tonları, bizi de alıp bir sonbahar yürüyüşüne çıkardı. Biz mi? Kahve kokusuyla ve biraz tembellikle başladık, ama şu anda enerjimiz yükseldi diyebiliriz! 🎉🌿✨
Cevap
28Cevap
Yaaa yapma, deme oyle ama uzulurum 😔😔
muSssmutlu bir gün dilerim sana 😇🥰🙏🙏
Guten Morgen :) fotoğraflar gerçekten harika görünüyor, hava da öyle… ben şu anlık evdeyim, monoton bir başlangıç oldu
Guten Morgen 😊
Tesekkurler 🙏🙏
güzel bir gün dilerim🌤😇
Çok teşekkür ederimmm, ben de size güzel bir gün dilerim 🙏🏻💜
🥰😘💖💗
Hava 1 dereceydi sabah buz kırağı olmuştu arabanin camlarını temizlemeye baslariz yakında 😭
Evet sorma stresli sabahlar baslio😫
Ne kadarda mutevazı bir hayat 😂😂bende yemek yiyerek başladım
biz ise kahvaltı etmeden çıktık ac acinaa 🙁😫
Ne vardi mönüde? söyle de canım çeksin biraz
Kuru fasulye pilav 😂
sabah sabah😵🥴
Yavrum saat kaç
Tünaydın🥳 bugün iyi geçiyor şükürler olsun
Aman aman iyi ol 🙏🧿🧿🧿
❣️
Çok güzel yerlermiş tam benlik fotograf cekmek icin fotograf makinesi kullanilir zaten
evet profesyonel fotoğrafçı olası geliyor insanın 😊📸
Prof olmaya gerek yaa normal fotograf makinesi alsan da olur ben zamaninda aldim iyi bir sey alamadim gerci ama profesyonel olmak istedim olmadı aldigim makine pek iyi degil gündüz icin iyi de gece icin iyi degil pek ama yine de makine normal olarak iş görüyor porfesyonellik açısından görmese de ama fotograf fotografdir cok da büyüğe gerek yok
benim de var aslında elimde orta halli bir makine ama taşımak zor geliyor açıkçası🫣 telefonun pratikliği gibi değil
Evet öyle bir sorunu var maalesef disari cikarken makineyi almak icin cantayla beraber aliyorum ne olur ne olmaz diye ama çantasi kendisinden büyük agir tasirken zorlaniyorum
Evet maalesef. O yuzden ozellikle. fotograf amacli cikmak laizm. Oyle olunca da yanımızdan akıp giden güzellikleri kaçırmamak adına gene telefona mahkum kalıyoruz
Artık telefon kameraları da cok iyi ben xioami note 10 pro kullaniyorum kamerası fotgraf makinesinden daha iyi benim makineye göre bir yandan bu yüzden telefon fotografciligi videoculugu basladı zaten egitim veriyorlar hatta onu gec reklam filmleri müzik klipleride bile telefonla cekilenler var telefonlarda gelisiyor fotografcilik öyle büyük bie sey degil ne kullanirsan bilmen gereken tek sey Doğru Işık Doğru Kadraj bu kadar Işığını ve Kadrajını ayarla bitti gitti daha sonra lightoom da fotografi düzenle oldu biitti
Ya telefonla cekilen klipler reklamlar da mi varmis 😵
benimki de samsung Galaxy S23 Ultra ve cok memnunumm🧿🙏
Oo guzel telefn kullaniyon ona gözün gibi bak haaa o cok kiymetlidir
Var ama iphonlerla cekiliyor tabi
Hatta yabanci bir filmdi galiba iphone ile cekmisler yanlis hatirlamiyorsam
Ee artik teknoloji gelisiyor ama telefonlar tabiki de gecemez ama daha iyi olacak mesela en azindan youtube videosu cekebilirsin bakk normal videolar demiyorumm tabi bir televizyon programi gibi diyorum yine daha baska seyler tanitim videolari olur
ben bu telefonu almadan önce çok araştırmıştım. Iphone ile karşılaştırma yapmışlardı, aynı zamanda çıkan son modelleri. ve samsung çoğu özellikte özellikle kamerada bir tık öndeydi. o yüzden de yine samsung'dan şaşmadım 🙃
ama dediğine katılıyorum, artık birçok youtube videosunun bile telefonla çekildiğini biliyorum
Beni Edinburgh’a götürsene. O mimariyi merak ediyorum. Yurt dışı tek hevesim orası
ben gitmedim ama gel beraber gideriz😊
Hadi ins
Ohh sağol, ne güzel Deutschland'da uyanmış gibi olduk.
Ehehe rica ederim 😊😇
evet bende en çok o yanını seviyorum. Sokakta elindeki bir peçeteye bile düşürsen seni uyarıp aldırtıyorlar
Günaydin canim hava sicak güneşli disari çikip yürümelik
Gelim de beraber yuruyelim bari 😊🚶♀️🚶♀️
Günaydın ben de enerjik başladım fotoğraf çekmeden telefonumdaki 2000 küsür yeter 😂😂
Ahaha, bana bakma, ben kötü bir örneğim zaten 🫣
Senin bu sorundan aklıma soru geldi sorucam birazdan 😀
Hadi bakalim, gorelim sorunu 🙃
Tamam
Bebeğim bir kar yağmış, hafta sonu gezmeye dağa gidiyorum haberin ola.
sakın orada internet çekmiyor deme bana🥺🥺
Şehrin yarısında internet çekmiyor savaştan dolayı kapalı of
Dumanla atesle falan haber yolla bari🔥 , hem isinirsin da bu vesileyle 😝
Sen dumanı yolla ben ısınırım
internetten atsam olur mu😝
🔥💨
Teşekkürler geldi
şu şehirlerin planlamasına, binalarına hayranım
Haklisin 😊👍🏻
sabah tuyku yatagımdan kaldım ve kus sutumu ıctım ve babamın ceo sırketıne ugradım rusyada ve herkese gelmesın bekluım
Tam prenses yaaa 😊👑
Burası neresi çok güzel bir yer
Alm.
Evet zaten cok benzer iki ulke
Olur ins
Niğde gazozu mu o? 🤣🤣🤣
He oyle, yaninda da citiy citiy tost😍😋
Keyifli başladım.
Ne guzelll ne guzelll☺️☺️🥰✨️🎈
Günaydın iyi başladım..
Ne guzel ne guzel 😊✨️
Tünaydın... İyidi kötü değildi
daha da iyi olur inşallah😊🙏🙏✨️
Bensiz mi canım oldu mu şimdi
ne yapayım kalkmadın yataktan tembel😝
😀😀
Güzel başladım maşallah 🌹
aa uymuyor musun sen🙃
Gidiyorum geliyorum 😀
Ovvv çok güzellll... Güne normal başladım...
güzel bir gün dilerim😊✨️
Mmmm 🫠🌹🎶💃🫰🥰Harikasın yine 💋🌹🎶
Gunaydinlar canım ☺️💖💗
Günaydın tatlımmm, ruhumu tanıyan kadın günün güzelliği seni bulsun. ⚘️🥰🌹
Sana da aydinlik muSsmustlu bir gun dilerim canım 🥰🙏✨️
Günaydın 🙂 hasta olarak uyandım bugün. 😔🤒
Yaaa noldu usuttun mu yoksa 🥺
Cok gecmis olsun cnm🍀🙏
Cok sanatsal bi gun olmus😊
Yes beybi 😉😎
abla 27k foto fazla değilmi
Bence de fazla, ama aktaramadim bir turlu hard diske 🤦🏻♀️
belli aralıklarla telefondaki fotoğrafları harddiske aktarıyorum, ayni zamanda da google fotoğraflara otomatik yükleniyor
Sacmala silinir mi yaa foto demek hatira demek🥰❤️ Bir daha ne yaparsam yap, üstüne para da versen o aniları bir daha yakalayamazsın✨️
Iki cocuk bir de kedi olunca doluyor walla 🥰
bide üstüne bu harika manzaralardan ekle😍
Sewiyorum napimmm🙃🙃
Samsung Galaxy S23 Ultra
ve çok memnunum🙏🧿🧿🧿
ben de anlamadım aşkı telefonum da samsung idi, onda hemen doluyordu. üç bin beş binde. bu ise kasmıyor bile🧿🧿🧿
*Eski telefonum
samsung Galaxy A51 ya da 52 idi
Gordum ama ozelden yazmiom kimseye , uzgunum 🙁
Güzelmiş burası neresi
Alm
Haklisin yaa, cok sakin, hersey fazla yolunda , ekşın bile yok 😅😅
türkiye'de yetisiyor da ne oluyor? en güzelleri gene buraya geliyor emin ol😬😎
adamların öyle kati kuralları ve kriterleri var ki, türkiye'deki gibi zararlı, gdo'lu, kimyasal şu bu hicbir urunu kabul etmiyorlar. Hatta gecenlerde Turkiyeden ithal dogus form caylari bile kanserojen madde iceriyor diye toplatildi reyonlardan. Ama orada hala satisi suruyor degil mi 😡😡
Abla napcan 27k fotoyu
fotoğraf demek anı demek 🥰❤️
Öyle amaa çok fazla
evet ben de farkındayım da fırsat bulamadım bir türlü harddiske aktarmaya 🫣
Günaydın enerjik mutlu daha ne olsun
😝🥳
Güünaydınnnnn. Bomba gibiyiz :D
Wuhuu, haberler güzel o zaman 😍 sabirsizlandim bak
Guten morgan freeman :D
Bir süredir hep yaptığım gibi, çok erken uyandım, bir meleği uykusunda seyrediyorum.
Neresi burası 😃
Almanya
Bende oradan hangi şehir merak ettim
München
👍
Her zamanki gibi aynı
Her zamanki gibi nemrut
Uykusuz
amaaan bakma yaa , bende dört saat uyudum topu topu🫣
Az yatmışsın 😂
ben de uykusuzum, yazık bize😔
He ya
Çok uykum vardı🥹
Yat geri boswer 🙃
Neden söylemedin:)
bilmem çekindim herhalde🙄🙄
Çok şaşırtıcı:)
Henüz başlamadım
Neyi beklion, davetiye mi 😅😝
çok beklersin🥳🥳
tamam be sustum , yat miskin miskin 😏
Almanya burası
Ja 👍🏻
Welche Stadt?
München
Ich war soviele mal dort
Ahh so, in München oder?
Ja München
Was befindet sich heute an der Stelle des Münchner Olympiastadions?
Ahh tut mir leid, ich war schon lange nicht mehr da 🙃
İn der Türkei jetzt oder
Uyumadan basladim
Uykulu
Good night Zone
Soğuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?