Kişilik & Karakter Günaydın 😃, güne nasıl başladınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Yorgun ama huzurlu 😌 Güncellemeler1 yıl ... Günaydın 😃, güne nasıl başladınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Koşturmaca ile başladım ama şu an keyifli. 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Enerjik ve pozitif başladım...🥳 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Sigara ve kahve içerek başladım 0 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Günaydın. Gune hemsire ve doktorlarka başladım biran durdum esimi uyandirmayi unutmuşum merak ediyorum nasil kalkti? Sonrasi acaba kahvaltı yapsam mi bn yapana kadar öğlen yemeği gelir ahahah Düşünüyorum bu çocuk ne zaman uyanacak 😒 0 4 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Yorgunsun Allah kolaylık versin ve hizurun hiç kaçmasın 😉 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl @Ssnane2 Dün de böyle kendisine yaziliyor gibi cvb veren oldu sayiyla mi geliyonuz bn size mi yazdim Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Aa pardon bn üsteki mesaj sonradan geldi 🫣 Dün sinirlenince Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Size patladim bn mesaj i size degil de soru sahibine attim sizin mesajı yeni gördüm teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Enerjik ve pozitif başladım. Böyle devam eder umarımm. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şöyle başladım😂 1 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. Dün verdiğim işi yapmamış olan bir personeli fırçaladım, sabah sabah sinirimi bozdu. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Günaydın, şu anda sımsıcak yatakta uyumayı tercih ederdim : )) 0 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Yağmurlu ve huzurlu başladım Günaydın 🌸 0 0 Yorumla
KorayGünay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl hayat size güzel awk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kim nasıl isterse kendisini öyle gösterir, bu kişinin hayatının güzel olduğunu göstermez Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. 6 da uyandım 😳 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hasta huzurlu.🥲 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dayak yemiş gibiyim 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel başladım. Güzel devam eder inşallah. 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Güne c4 gibi başladım 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kasvetli bir hava ile. 0 0 Yorumla
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Az önce, demli bir çay alarak başladım. 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Üşüyerek başladım😅 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Daha başlamadım, yatacağım birazdan. 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Beyle 🤪 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Yoğun 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslında nötr… 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. mutuuuss 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. 10 numero :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. yorgun ama iyi 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. uykulu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Koşturmaca ile başladım ama şu an keyifli.
Enerjik ve pozitif başladım...🥳
Sigara ve kahve içerek başladım
Günaydın. Gune hemsire ve doktorlarka başladım biran durdum esimi uyandirmayi unutmuşum merak ediyorum nasil kalkti?
Sonrasi acaba kahvaltı yapsam mi bn yapana kadar öğlen yemeği gelir ahahah
Düşünüyorum bu çocuk ne zaman uyanacak 😒
Yorgunsun Allah kolaylık versin ve hizurun hiç kaçmasın 😉
@Ssnane2 Dün de böyle kendisine yaziliyor gibi cvb veren oldu sayiyla mi geliyonuz bn size mi yazdim
Aa pardon bn üsteki mesaj sonradan geldi 🫣 Dün sinirlenince
Size patladim bn mesaj i size degil de soru sahibine attim sizin mesajı yeni gördüm teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için
Enerjik ve pozitif başladım. Böyle devam eder umarımm.
şöyle başladım😂
Dün verdiğim işi yapmamış olan bir personeli fırçaladım, sabah sabah sinirimi bozdu.
Günaydın, şu anda sımsıcak yatakta uyumayı tercih ederdim : ))
Yağmurlu ve huzurlu başladım
Günaydın 🌸
Pek başladığım söylenemez
Günaydın. Uykulu ama güzel başladım
hayat size güzel awk
Kim nasıl isterse kendisini öyle gösterir, bu kişinin hayatının güzel olduğunu göstermez
Normal kahvaltı yaparak başladım
6 da uyandım 😳
Hasta huzurlu.🥲
Dayak yemiş gibiyim
Güzel başladım. Güzel devam eder inşallah.
Güne c4 gibi başladım
müzik sigara ve kahve ile başladım
Kasvetli bir hava ile.
Seks ile elhamdülillah 😂
Az önce, demli bir çay alarak başladım.
Hastayım ama çalışmak zorundayım
Üşüyerek başladım😅
Daha başlamadım, yatacağım birazdan.
Yorgun
Beyle 🤪
Kahve içerek
iyi akşamlar 😂