Kişilik & Karakter Günoşkitoş🌞! Güne nasıl başladınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Bugün dünyanın en iyi pazartesilerinden birisi olabilir🥹 maşallah diyelim nazar değdirmeyin valla döverimAnkara❤️ Günoşkitoş🌞! Güne nasıl başladınız? Cevapla En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. güne sigara ve kahve içerek başladım tabi ki de 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Barış bırak şu cugarayo u Barış_LonelyForever 1 yıl İyi geliyor ama ://
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Telaşlı, heyecanli okullar açıldı 2 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Birazcık zehirlenmiş bir şekilde 😬hastane köşelerinde.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Oyy geçmiş olsun bebişim iyi misin Yorumla _Petunya_ 1 yıl Teşekkür ederim canım iyiyim şükür, ilaç alarjim varmış öğrenmiş oldum Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. ohaa evrenin en iyi pazartesi diyeydin daha iyiydi.. hayat sana güzel knk, şerefe! 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Daha o kadar değilll Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ankaranin su havasinda nasil boyle pozitif olabiliyorsun helal valla tun guzwllikler seninle olsun 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Benim kanımdan pozitiflik akıyor🥳 Yorumla Ksproff 1 yıl Yesinler senin kanını 😁 Yorumla Soran 1 yıl Yemesinler 🫠 Yorumla Ksproff 1 yıl Icerlerse hoş olmaz ama 😊 Yorumla Soran 1 yıl İkisini de yapmasınlar Yorumla Ksproff 1 yıl Peki döverim ben onları Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Şiddetli yağmur yağarken uyandım sonra geri yattım şimdi güneş açmış 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Günoşkitoş 🤔 Yeni bir dil mi türedi 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben türettim beğendin mii Yorumla blackman3419 1 yıl Bayıldım Yorumla Soran 1 yıl Fark ettim:) Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Bura şey değil mi Gazi hastanesi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet orası Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Düşünceli biraz da geçer keenks 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Geçer geçer Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güne pek iyi başlamadım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aşkom nedennn Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Yoğunum biraz aşko ondan Yorumla Soran 1 yıl Aşko kolay gelsinn Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Tenkyuuu Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kedim Behlül burnumu ısırıp uyandırdı. 1 0 Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Güzel başladım 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence de güzel bir pazartesi 🥳 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydınlarrrr , güne çok iyiiii başladım 😽🎀💅 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle güzel başlamadım 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Uyanarak. 1 0 Yorumla
JohnMcfly35 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Harika başladım manzara neresi 1 3 Yorumla Alemdaralii 1 yıl gazi hastanesi karşısından çekim 🤣 Yorumla JohnMcfly35 1 yıl @Alemdaralii Ankara sanırım Yorumla Alemdaralii 1 yıl evet, Konya yolu Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. normal, 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
güne sigara ve kahve içerek başladım tabi ki de
Barış bırak şu cugarayo
İyi geliyor ama ://
Telaşlı, heyecanli okullar açıldı
Güne bol enerji dolu başladımm
Birazcık zehirlenmiş bir şekilde 😬hastane köşelerinde..
Oyy geçmiş olsun bebişim iyi misin
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür, ilaç alarjim varmış öğrenmiş oldum
ohaa evrenin en iyi pazartesi diyeydin daha iyiydi.. hayat sana güzel knk, şerefe!
Daha o kadar değilll
Ankaranin su havasinda nasil boyle pozitif olabiliyorsun helal valla tun guzwllikler seninle olsun
Benim kanımdan pozitiflik akıyor🥳
Yesinler senin kanını 😁
Yemesinler 🫠
Icerlerse hoş olmaz ama 😊
İkisini de yapmasınlar
Peki döverim ben onları
Maşallah.
Şiddetli yağmur yağarken uyandım sonra geri yattım şimdi güneş açmış
Günoşkitoş 🤔 Yeni bir dil mi türedi 😂
Ben türettim beğendin mii
Bayıldım
Fark ettim:)