Ev arkadaşı banyoyu jilet kıllarıyla pis bırakınca yurt sorumlusuna söylemekle haksız mı oldum?

3 ev arkadaşıyız ama yurtta kalıyoruz, ben tek, onlar 2'si ama ilk başlarda yakın arkadaştık. Son zamanlarda benden iyice uzaklaştılar, ben de samimiyeti kestim ve artık evi pis bırakmalarından rahatsız olduğumu dile getirdim çünkü eskiden yakındık diye takmıyordum ve son zamanlarda cidden 2 ay evi vileda yapmamışlar. Ben de onlarla baya tartıştım, karar aldık dikkat edeceğiz diye. Ertesi gün kızlardan biri jilet yapmış, kılları olduğu gibi duruyor. Ben de mesaj attım duşa gireceğim temizler misin gelip diye, su tut bir daha yapmam dedi, sonra benimle dalga geçmeye çalıştı. Ben de tartıştım, bana küfür edince ben de ona ettim. En son dayanamadım, yurt sorumlusuna söyledim fakat direkt söyledim duşa girmiş, kızsal bir şey yapıp bırakmış diye. Sonra o kız bana sen nasıl söylersin sen de bir kız değil misin falan dedi. Sizce söylemekte haklı mıyım yoksa yanlış mı yaptım (onlar benimle dalga geçmeye çalıştı ve küfür etti diye yaptım hak etti o kız bence)

Ev arkadaşı banyoyu jilet kıllarıyla pis bırakınca yurt sorumlusuna söylemekle haksız mı oldum?