Eşim banyodaki kirli sepeti bahane edip bana hain dedi, bu durumda nasıl bir tavır almalıyım?

İşte "banyoya poşet koymuşum kategoriler halinde kirli kıyafet için diyor. Niye koymuyorsun beş gündür o kıyafet orada sepette hainsiniz kanınızda var hainlik dedi kocam."

Ben de iki dk sonra karşılaştım mutfakta" kimin kanında hainlik olduğu belli" dedim o da kafasını aşağı yukarı salladı.

Bu durumda ne yapmam ne demem nasıl davranmalı

Güncellemeler
3 ay
Kendisi atletler
Çoraplar renkliler siyahları vs için ayrı ayrı poşet koymuş hangisi ciksa ona koyuyor yıkama zamanı da direkt poşeti doldurur makineye ben sepete koydum direkt o da buna laf ediyor yeri var poşeti vat ona neden koymuyorsun diye hain oldum kanımda hainlik varmış.
Güncellemeler
3 ay
Sonra geldi oturdu ben orucum sen oruç olsan neler yaparsın da işte baana ise ne haxirladin hainsiniz dedi. Bende. Nankörlük etme bunu sen istedin kimin nankör olduğu ve hain olduğu ortada dedim hala haininin kim olduğunu anlamadın mı dedkm yahu daha dün ailesini yemeğe de cagridm hainsem nasıl yaparım bunu
Eşim banyodaki kirli sepeti bahane edip bana hain dedi, bu durumda nasıl bir tavır almalıyım?