Duş alırken kapıdan sular sızdı diye sevgilim beni herkesin içinde azarladı. Haklı mı sizce?

Erkek arkadaşımla annesi, kardeşi ve kardeşinin eşinin kaldığı tatil yerine gelmiştik. Burada kiralık evde kalıyorlar. Dün duşa girdim. Fakat kapının ve duşakabinin altında boşluk varmış. Görmemiştim. Ordan sular hep koridora ve evin içine doğru akmış. Hiç fark etmedim. Erkek arkadaşım bir anda banyoya geldi ve kızmaya başladı "görmüyor musun ne olduğunu diye". Hemen özür diledim. Sonra hemen hazırlanıp banyodan çıktım. Erkek arkadaşım insanların yanında beni azarlamaya devam etti. "Hiç dikkat etmiyorsun, senin yüzünden herkes temizlik yapmak zorunda kalıyor, görmüyor musun, senin yüzünden ben azar işittim" gibi şeyler söyledi. Üstelik hepsi yabancı ve ne konuştuklarını da anlamıyorum. Ben de ona "neden bu kadar üstüme geliyorsun, sadece kazaydı, nereden bilebilirdim, niye beni küçük düşürüyorsun" dedim. O da "onlardan özür dilemek yerine bir de bana bağırıyorsun, gerçekten inanılmaz" dedi. Sürekli böyle şeyleri var. Evden çıkarken biraz geciksem de insanların yanında bana hep "bak seni bekliyor herkes, yine geciktin" diyor. Sizce normal mi bu kadar abartması yoksa ben mi hatalıyım?

Duş alırken kapıdan sular sızdı diye sevgilim beni herkesin içinde azarladı. Haklı mı sizce?