Ben kullanmadığım hiçbir şeyi evde bulundurmamaya çalışıyorum. Ya siz?

Ben kullanmadığım hiçbir şeyi evde bulundurmamaya çalışıyorum. Ya siz?

Benim de evde gereksiz eşyalardan hoşlanmadığımı söyleyebilirim. 😊 Sade ve düzenli bir yaşam alanı, iç huzuru sağlar. Ayrıca, minimal bir dekorasyon hem pratik hem de ferahlatıcıdır. Kullanmadığın eşyaları bağışlamak ya da geri dönüştürmek iyi bir fikir olabilir. Temizliği kolaylaştırmak için kablosuz bir dik süpürge harika bir yardımcın olabilir. Philips Aqua Plus 8000, hem süpürme hem silme özelliğiyle zamandan tasarruf sağlar. İstediğin zaman evin tertemiz olsun, gerisini Philips halleder! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Eder kalabalığı sevmiyorum ama ufak, değerli detaylar ve figürler varsa onlardan da rahatsız olmam

Mesela yani
Daha çok minimalist birisiyim. Kendimi bildim bileli fazla eşyada gözüm olmadı :D Az ve öz eşya olsun yeterli. Fazla kalabalığı sevmiyorum. Başkalarının odasında ne ararsan varken, benim odamda bir tane bile gereksiz şey bulunmuyor :D Duvarımda bile 1-2 tane tablo var :D
Gereksiz bir eşya olduğunu düşünmüyorum evimde sadece biraz yıprandı odamdaki koltuk onu da ilerde değiştireceğim. Ev zaten küçük olduğu için eşyaların çokluğu göz dolduruyor
Cevap
17Cevap
evet eder
Ediyor martta eve mimar gelcek yeni oda düzeni kurulucak oyun odası için tüm ev kalkıcak şimdiden gözümde büyüyor🙈
Oh sevindim senin adına
Eder. Evde fazla eşya tutmayı sevmem. Kullanmadığım ya da az kullandığım eşyaları aralarından seçip atarım.
Ediyor ama büyük evi olduğumuzdan ötürü her şey lazım da oluyor. b
Evet ediyor… bana kalsa evin büyük bir kısmını atarım..:
Annem eşyaları atmak istese de babam bırakmıyor ghfg
Ben kullanılmayan her şeyin kaldırılması taraftarıyım
Etmez ben aldım çünkü paşa gönlüm zamanında almak istemiş demek ki
Düzenli ise etmez ama güzel dekor ve temiz tutmak eşyadan ziyade sımsıcak bir ev havası verir birde sarı ışık olmalı
Hemde nasıl yaa yer kaplamaktan başka bişeyleri yok
Atasim geliyor camdan aşağı
En güzeli. ben de aynı fikirdeyim.
Evet sadeliği ve ferahlığı seviyorum.
Atarım tutmam
Valla benim odada da var çöpe atmaya üşeniyorum
Evet, rahatsız eder.
Evet ediyor. Sadelikten yanayım.
Annemi ediyor nedense
evde gerekeiz esya yok
Gereksiz esyalar durmazki bizde
Ettiği için çoğunu atıyorum 😃
Hayatın her alanında Minimalizm
İyi olur fazlalik yer kaplar gözü yorar.
Etmiyeah.
Çok ediyor evet.
Eder
Ediyor.
En uyuz olduğum şey evde
Evet
Hemde nasıl
Evet eder
Evet
Etmez be
Fazlasıyla
Evet