bunu aldik bosa para verdik annemin ceyizinden kaldi yoksa atardik falan dediginiz esya vardir hadi yazalim

www.divas-club.de/.../...EAU-SCHUHE-SCHWARZ_b2.jpg
bunlara benzer 10-15cm topuklu ayakkabi almistim 2-3 sene önce 1 kere giydim ve o günden beri süs gibi duruyor bir kösede bir daha aslaaa :))) bana göre degil bunlar :))
resimli cevap cok iyi oldu artik soru sorarken resim direkt ekleniyor isteesen kizlar ya da erkekler cevap verebiliyor
sen zaten 1730 mm sin gerek yok bunlara :)))
aaa boyumu da biliyorsun :))) cevaplarimi iyi takip etmissin :)) dogru gerek yok bunlara bunlarla 183 oluyorum en az :D dayimin dügününde giymistim gecenin sonunda artik ayakkabisiz dolastim hic rahat degil :)))
bilmiyordum artik sadece kizlar veya erkekler cevaplasin ayarlanabiliyor demek :)
sorunun basina otomatik kizlar erkekler diye atiyor da :))) artik ayri bir konsept bu ;))
bilirim. ben :))
:))
bence salon. nasılsa sadece misafirler için var.
biz hep. orada oturuyoruz
misafirler icin yasakli bolge misafir odasi var bizde :)))
salon ortak kullanim. icin degil mi yahu :)))
siz nerede izliyorsun aile dizilerini soyle bakim :)))
aile dizisi dedigim. ailecek izlenen dizi anlaminda :)))
salon istendigi gibi kullanilir mulk sahibinin tasarrufuna birakalim :)))
sayilir sen dedinde saymadik mi :)))
kendimi ladese tutusmus gibi hissettim aklimda pesinen soyleyim :))
:)))))
Cevap
2Cevap
Evin yarısı gereksiz gelde anlat anneme :/
neler var peki bu listede
Annemin atamadığı vitrini, bir masa, bir dolap, birsürü ıvır zıvır ses kolonları bilmediğim aletler kitaplar kullanılmayan yorganlar yataklar sanki onlarda bir kere bile yatılmış gibi..
Tabi ben her bahar azar azar boşaltıyorum evi az eşya az insan çok huzur :)
yastik yorgani atma onlar lazim olur bahar temizligini atarak yapıyorsun desene :)))
Ama artık eskisi gibi değil ki bazalar yataklar var onlara gerek kalmıyor yoksa lazım olsa niye laf edeyim :) Galiba öyle yapıyormuşum :D
bazada olsa super bir yorgan guzel yastik mis gibi dosek dursun onlar evladiyelik :))
Sizde var mı? :)
var hepsinden annem hala ceyizine deyip yun yogan yaptiriyor :))) ben yun yastik olmayinca uyuyamiyorum tatile giderken gotururum onuda dosekleride misafir gelince onlarin altina sererler yumusak yumusak yatsinlar :)))) diye
Artık öyle kalmaya misafir gelmiyor ki ama bir sene boyunca duruyorlar bir yerde sonra birde onları havalandırması yıkaması açması var, varda var bitmiyor çilesi :D Neyse sen diyince öyle ikna oldum :D :D
aynen o islemler var tabi ben yapmiyorum zorlugu yok bana ama yikamasi falan dert
nerelisiniz siz?
Karadeniz :)
guzel trabzonlusundur tahminim
Hayır ama her şehri ayrı bir güzel :)
karadeniz guzeldir :)))
Keetle nerdeyse hiç kullanılmıyo
yani dogalgazla isitma elektrikten daha ucuza gelir sadece daha yavastir
Bunu bu şekilde düşünmemiştim hiç :D
Tr de elektrigin %60-70 dogalgazdan uretilir sonra o elektrikle su isitirsan cok daha verimsiz olur :))) ulkemiz enerjide %76 disa bagli nerede ozgurluk sence :D
bunlar derin konular bos ver yazmadim say :))
Saat😄
yok artik :)))
mandira filozofunu mu izledin yoksa :)))
saatin kendisini sevmiyorsun oldu simdi nasil bisey bu saat buyuk camdan vs mi
ahahaha sende fb li :))
1907 yazmis adinada :))) birak dursun lazim olur saat
sen al yeni bir saat artik bunun ustune :))
Hala bulmaya çalışıyorum gereksiz eşyayı :))))
dantel konsol gumusluk vitrin yok mu evde
iyimis o zaman
tabletım
aslinda ise yarar o
Eşya değilim ama ben gereksizim.
bunu velin karar verecek evlat :))
bıblolar. yapma çiçekler.
hakikaten fazlalik
Vitrin
kesinlikle fazla evde siz mi yasiyorsunuz vitrin mi diyor avrupalilar :)))
sinekler
onalar hep gereksizdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar