Eski kafa, bir gün lazım olur diye diye evi hurdacıya çevirdi..
Diyorum ki baba lazım olursa yenisini alırız, eskisi gibi zor bulunan şeyler değil ki? Niye yer işgal ettiriyorsun? Paslanıyor bir de kullansak da işe yaramayacak..
Ben 3 yıldır evliyim 1çocuk babasıyım eşimle sevgiliyken sevişmeyi çok istedigi için ben de kırmadım defalarca öpüştük seviştik ne istediyse yaptım oral istedi yaptım evlenmeden beraber olduk kızlıgını ben aldım 35 defa seviştik beraber 1buçuk yıl boyınca evlendik hemen çocuk yapmadık o zaman cinsel hayatımız güzeldi 1 yıl sonra çocık yaptık eşim çocuk dogurduktan sonra isteksizlik başladı şimdi ayda 1 benim zorumla yapıyoruz ben yuvamı seviyorum ama libdom çok yüksek gözüm dışarı kayıyor napmalıyım defalarca sorunumu dile getirdim aynı evliyim kendimi elle tatmin ediyorum 3gunde bir yaşım 28 eşim 35 yaşında
Ben tam olarak sizi ilişkiniz tanmıyorum ama içsel sorunları var gibi duruyor dışarıya yansıtmıyor ve söylemiyor bir psikoloğa görünsün ya da siz psikoloğa eşinizin durumunu söyleyin
Boşanmak istiyorum ortada çocuk var ikincisini getirecem diyorum kendini düzeltmezsen onada hayır demiyor ikincisini getirecek durumumda yok şimdi bayanlar onu kabul etmiyor