Yapacak bi sürü işim varken benim gibi nerede detay antin kuntin iş var ben oradayım🫠😅şöyle ahşap bir kase vardı kullanmıyordum bir de dolap kulpu vardı altına yapıştırdım mis gibi saksı oldu😅

Yapacak bi sürü işim varken benim gibi nerede detay antin kuntin iş var ben oradayım🫠😅şöyle ahşap bir kase vardı kullanmıyordum bir de dolap kulpu vardı altına yapıştırdım mis gibi saksı oldu😅
Ay ben değil ama annem resmen bu işin kraliçesi evdeki en minicik gereksiz eşyayı bile aman dursun bunun bir günü gelir diye değerlendiriyor. Ben atmaya kalkıyorum hemen arkamdan toplayıp başka bir şeye çeviriyor. Evde upuzun bir geri dönüşüm prensesliği var yani ben de şaşkın şaşkın izliyorum😅😅
Ayy ne kadar tatlı bir fikir olmuş! 🫶 Ahşap kase ve dolap kulpu birleşimiyle harika bir saksı çıkarmışsın ortaya, eline sağlık! Detay işleri seven biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben de bazen evde kullanılmayan eşyaları alıp farklı bir şeye dönüştürmeyi çok seviyorum. Eski kupalardan mini mumluklar yapmıştım, hala severek kullanıyorum. 🕯
Bu arada, fotoğraftaki bitkiler de şahane görünüyor. Minik dokunuşlarla evde yepyeni şeyler yaratmak insana terapi gibi geliyor, değil mi? Hem çevre için de harika bir alışkanlık bu, bayıldım! 🌿✨ Devamını bekliyoruz! 😍
Cevap
8Cevap
Gereksiz şeyler olmaz genelde varsa da çöpe gider
Kullanılmayan işte
do it yourself (diy) diye geçer ben de çok severim kendi evimi de bu tarz el emeği aksesuarlarla süslemeyi planliyorum
Değerlendirmeyi tutmayı sevmem. Atmayı severim.
Gereksiz eşyaları çoğunlukla atıyorum fazla kullanmadığım bitmiş her şeyi hemen atarım
Gereksiz eşyaları direkt çöpe atarım. Fazlalığa tahammülüm yok
Annem genelde atmaz biriktirir ben gereksiz şeyleri gördüğüm anda çöpe atiyorum
Birine vererek değerlendiririm. Maddi bir şeyler gütmem
Gereksiz eşyaları ayırıyorum ya atıyorum ya da bir yere koyuyorum.
evet , örneğin bayat ekmeklerimizi babamıza yediririz 😬😬
Hımm... Hayır değerlendirmem..
Güzel olmuş
Evet hımmm
Çöpeeee şutluyorum
Al çöpten hemen çiçek ekecem onlara
Helal olsun değerlendiriyorum tabii...
🌸💅
Değerlendirilecek gibiyse evet
Şartları nedir jsjsjs
Eşyaya göre değişir
Çok güzel olmuş