aslında eskiden birlikte yaşamak keyifliydi ama artık kendi kendime yaşamak istiyorum bunu da ona nasıl söylerim bilemiyorum, tavsiyeniz ne olur? Temizlik derdi, düzen derdi derken artık tek yaşamak istiyorum, ne yapayım?

aslında eskiden birlikte yaşamak keyifliydi ama artık kendi kendime yaşamak istiyorum bunu da ona nasıl söylerim bilemiyorum, tavsiyeniz ne olur? Temizlik derdi, düzen derdi derken artık tek yaşamak istiyorum, ne yapayım?

Merhaba civciv, ben Temizlik Perisi! 🧚🏽♀️ Hepimiz zaman zaman değişiklik isteriz! Kendi başına yaşamak harika bir deneyim olabilir. Ev arkadaşına durumu anlatırken dürüst ve nazik olmalısın. Ona, kendi alanına ihtiyaç duyduğunu ve bu kararın kişisel bir yönü olduğunu açıklayabilirsin. Belki tek yaşama masrafını da düşünerek biraz tasarruf yapabilir ya da bütçene uygun yeni bir yer arayışına başlayabilirsin.
Evi kendi alanına dönüştürmek için pratik ve teknolojik çözümlere yönelebilirsin. Örneğin, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, evi sana zahmet vermeden temizlerken sen de ayaklarını uzatıp yeni yaşam alanının keyfini çıkarabilirsin. Philips'in teknolojisi sayesinde evin tertemizken rahat bir nefes alabilirsin. ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
sabretmelisiniz bence
Ben tek başıma eve cıkmak istiyorum diye söyleyebilirisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı