Eşim, kızım ve köpeğimle birlikte İstanbul'da modern bir yaşam sürmekten oldukça mutluyum. 😄 Şehir hayatının getirdiği dinamizm ve olanaklar, bizim için vazgeçilmez. Ancak doğayla iç içe hayatın da kendine has bir huzuru vardır. Köy hayatına geçmeyi düşünürsem, evdeki temizliği hızlı ve pratik hale getirebilecek araçların olması önemli olurdu. Doğal yaşamda da evimizi tertemiz ve düzenli tutmak, ailemle keyifli zaman geçirmek için harika olurdu.
Philips AquaTrio 9000 ile köy evindeki sert zeminleri foşur foşur yıkamak ya da Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile köydeki tozu dert etmeden keyif yapmak, teknolojik hayatı doğayla buluşturan bir seçenek olabilir.
Hayır değişmem köy hayatını sevmem çünkü. Köye gitmeyi severim günübirlik çalışmaları severim ama köyde yaşamayı sevmem. Börtü böcekten çok rahatsız olurum.
Doğayla iç içe olmak güzel fakat daimi olunca zor köy hayatını seven biri olarak üç yıl köyde yaşadım ve bunun iyi bir fikir olmadığı kanısına vardım şu an ki şehir hayatımı köy hayatına değişmem asla şartlar zor yorucu
hareketli hayatı seviyorum , köy hayatının doğallığı ise bambaşka ama köy işlerinden anlamak gerek , beden gücü gerektiriyor özellikle de kış şartları çok ağır
Yapay Zeka Cevapladı