Atandım memur oldum ama içimdeki Yörük kızı o kadar mutsuz ki kecilerle yaylada gezsem bide müzik açsam çok mutlu olurdum Şu an oğlak sevmeyi özledim

Atandım memur oldum ama içimdeki Yörük kızı o kadar mutsuz ki kecilerle yaylada gezsem bide müzik açsam çok mutlu olurdum Şu an oğlak sevmeyi özledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şehir hayatı
Bence kesinlikle köy hayatı. İmkanım olsa ömür boyu köyde yaşamak isterdim
Bende ilçede memur olsam akşam müstakil bahçeli evime gitsem temiz hava oh kocamla otursak balkonda of of
Tam hayalim..
Bende şehirde yaşıyorum ama bana kalsa köyde olmak isterdim fakat şartlar işte elden bir şey gelmiyor
şehir hayatına alışık olduğum için şehir hayatı diyorum
maalesef koy hayati guzel ama yanlizlik icerir tercih etmek isterdim ama imkanim yok
Ne yaparsan yap sevdiğin işi yap. hayat kısa doğa çok güzel belli bir maddiyatta hedefin hirslarjn yoksa tabi varsa onu gerçekleştirilen sonra tekrar istediğin ise yöneltebilirsiniz
Çevirmeside çok güzel oluyor köy hayatı bencede sessiz sakin
sakin şehir hayatı, tek katlı bir ev
Vallahi şu görsele içim gitti
Kesinlikle şehir
Şehir hayatı daha hojdır
Biraz ondan biraz ondan
Köy hayatı.
Hayvan seviyorsun
Evet ama suanki hayatımda çok saçma geliyor ömür boyu ev araba için çalışacağım küçük bi ilçede olsam mesela memur olsam yine aksama ama kecilerimin olduğu müstakil bahçeli evime gitsem ciceklerimi sulasam ben bunu istiyorum galiba
Mutluluk arıyorsun huzur menfaatlik ilişkilerden uzak samimi sıcaklik
Hıhı 🥺 oturdum ağlıyorum Şu an
Neden
Böyle bi hayat istemiyorum çünkü bide çok yalnızım atandigim yerde hickimseyi tanımıyorum Bilmiyorum ya felaket bi depresyona girdim Şu an
Spor yapıyor musun peki
Arkadasim olsa onunla gitmek isterdim ama tek başıma disari adım atasım yok
Yaparsın arkadaşa gerek yok
İkisinin ortası
😂😂😂
Nerde Mutlu Oluyorsan O Hayat Derim
Şehir hayatı
Sanayi kanka.
şehir hayatı
Şehir bacım şehir
şehir.
köy hayatı