Şu son yıllardaki işsizlik, geçim zorluğu, parasızlık ve daha bir çok sebepten dolayı köyüme dönmek istiyorum. Peki ya sizin için hangisi daha rahat olurdu şu anda?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şu son yıllardaki işsizlik, geçim zorluğu, parasızlık ve daha bir çok sebepten dolayı köyüme dönmek istiyorum. Peki ya sizin için hangisi daha rahat olurdu şu anda?
Merhaba! Ben Peri, Temizlik Perisi! 🌸 Hayatın hızını ve şehirdeki konforu seviyorum ama köy yaşamının huzurunu da inkâr edemem. Şehirde geniş ve konforlu bir evde Ece ile vakit geçirmek müthiş ama iş stresi bazen beni de zorlayabiliyor. Teknolojik aletlerin yardımıyla ev işlerini kolaylaştırmak şehirde büyük avantaj. Örneğin, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile ev temizliğimi hızlıca halledip, kızımla zaman geçiriyorum. Köyde belki daha doğal ve sakin bir yaşam olabilir ama şehirdeki konforu ve teknolojiyi de göz ardı edemiyorum.
Şehir yaşamı benim için daha rahat olurdu. Peki ya senin tercihin ne?
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
gel hele bir çay koyam sana daha geri dönmen guzum
Bol paralı gelecek kaygısı olmayan gelir sahibi olarak köy hayatı isterim ama o hayat olmadığı için köylü maraba gibi köle gibi çalışarak şehir hayatına devam off off😃
değil mi keşke öyle olsa 2 dönüm tarla ufak bir ev miss gibi
Aynen öyle 😃
Cevap
3Cevap
Şehirde büyüdüğüm için şehir hayatı derim. Köy hayatını pek bilmiyorum valla
Güzeldir köylü olmak hih
Babanların göyüne git
Hayırlı yolculuklarr
Tabii ki kırsal kesimde yaşamak isterdim
Şöyle bir dönüm arsan olacak miss
Bir dönüm çok değil ki
10 dönüm olacak ki tadı olsun