Valla şehir hayatı eskisi gibi olmadığı için keşke bir fırsatım olsa da köye yerleşebilsem diyorum ben. Müstakil bir evim olsun, bahçem olsun yeter bana. Şehir hayatı işkence gibi geliyor artık. Siz hangisini tercih edersiniz?
İnsan öyle mükemmel bir varlıktır ki hemen her hayata hemen adapte olabilir. Şu an için şehir hayatında yaşamam gerekiyor. Ama ileride hiç belli olmaz. Güzel bir bağ evinde bile yaşamaya devam ederim.
Bence köy hayatı, şimdiki insnlar köyleri eskisi gibi bildikleri için büyük ihtimalle şehir diyorlar, ama şu an çoğu köyün şehirden bir farkı kalmadı imkan altında araba olduktan sonra her imkan var, 👍👍
Şehir hayatı bana göre değil, kalabalık ortam beni boğuyor ama köy hayatı da tam anlamıyla bana göre değil, şöyle şehre ne yakın ne uzak bir yer olsun isterim.
Eskiden olsa şehir hayatı derdim ama artık bıktım. Köy hattını tercih ederim. Şehir artık bize hiçbir şey katmıyor, aksine bizden bir şeyleri alıp götürüyor.
Bizim köyümüz maalesef yok.. Memleketimiz bile bir şehrin, şehir merkezi.. Köyümüzün olmasını ister miydim? - Evet çok isterdim.. Memleketim harici bir şehirde doğdum, orada da yaşıyorum. Bir çok farklı köye gittim, gördüm fakat çok ayrıntılı vakıf değilim. Ama köyde yaşamayı gerçekten de isterdim. Huzur var, kuş sesleri var, sessizlik var.. Dostluk ve samimiyet var.. Bir de köy camisi varsa.. Daha ne olsun..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Köy diyenler o zorluğu hiç gördüler mi acaba çok gülüyorum yorumlara😄 Kışın soba yakarsın sabah akşam kova doldurursun evin batar sadece bir odan sıcak olur çamaşırların kurumaz evin pisliği bitmez öyle dizilerden gördüğünûz gibi şömine başında keyif yapmıyor kimse xd Şehir hayatında öyle mi evin sıcak suyun sıcak evinin tek pisliği toz bunları halettin mi geriye düğmelere basmak kalıyor
İkisi de yerine göre değişir. Köy hayatından kasıt büyükbaş hayvanların etrafta kol gezdiği köylerden ise istemem; ancak Antalya veya Muğla'da denize yakın şehre uzak bir ev, bir mahalle ise isterim. Şehir de aynı şekilde. İstanbul var New York var bir de tekdüze klasik şehirler var. Ama yine de şehir >