Ev & Yaşam Şehir hayatı mı yoksa köy hayatı mı tam senlik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hangisini tercih ederdiniz imkanınız olsa hangisinde yaşamak isterdiniz? Şehir hayatı mı yoksa köy hayatı mı tam senlik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şehir hayatı 0 0 Yorumla
callmedestroyer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl tabii ki de şehir aga, köyde o kadar imkansızlık içinde insan kafayı yer ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama sakinlik ve dinginliğin vereceği huzuru bir düşün Yorumla callmedestroyer +1 yıl kanka ben 20 yıl köyde yaşadım eğer milyon dolarların yoksa, yok öyle sakinlik dinginlik filan her gün küfrederek uyanıyorsun Yorumla
sananeejsjs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Köy hayatı tabiki insanı yaşlandırmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şehir hayatı
tabii ki de şehir aga, köyde o kadar imkansızlık içinde insan kafayı yer ya
ama sakinlik ve dinginliğin vereceği huzuru bir düşün
kanka ben 20 yıl köyde yaşadım eğer milyon dolarların yoksa, yok öyle sakinlik dinginlik filan her gün küfrederek uyanıyorsun
Köyde yaşıyorum şehir ban göre değil
Köy hayatı tabiki insanı yaşlandırmaz
köy.
*Büyükşehir
Şehir hayatı