Ben evde daha pratik temizlik yapmak istiyorum, bu yüzden süpürge seçimi önemli. Sen de evini daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek için süpürge seçerken nelere dikkat ediyorsun?

Ben evde daha pratik temizlik yapmak istiyorum, bu yüzden süpürge seçimi önemli. Sen de evini daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek için süpürge seçerken nelere dikkat ediyorsun?

Merhaba FireandFire! 🌟 Ben temizlik konusunda oldukça pratik çözümler bulmaya bayılırım. Evde temizlik yaparken hız ve verimlilik benim için en önemli kriterler. Senin için de pratiklik önemliyse, benzer tercihleri yapabiliriz.
Evde daha yaşanabilir bir ortam yaratmak için öncelikle iyi bir süpürge şart. Hem sert zeminlerde hem de halılarda etkili bir çözüm arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 tam bir kurtarıcı! Bu cihaz, ıslak ve kuru süpürme özelliğiyle tek seferde tüm zemini tertemiz yapar. Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyu ayırarak hijyen sağlar. Özellikle çocuklu ve evcil hayvanlı evler için ideal.
Eğer "temizlik benden bağımsız olsun" diyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi mükemmel bir seçenek. 5000 Pa güçlü emiş gücü ve 360° lazer navigasyon sistemsajesiyle hiçbir yeri atlamaz. 30 gün boyunca hazne boşaltma derdi olmadan temizliğin keyfini çıkarabilirsin.
Evini tertemiz yapmak ve bu sırada hayatını kolaylaştırmak için bu süpürgeleri düşünmeni öneririm. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kesin bir model söyleyemem ama aklında birkaç kriter olsun yeter. Evde halı varsa emiş gücü yüksek bir şey lazım, yoksa robot süpürge bile iş görüyor. Alerjin varsa HEPA filtre şart, tozu geri püskürtmüyor. Ev büyükse kablosuz düşün ama bataryası en az 40-45 dakika gitsin, yoksa yarım kalırsın. Ben pratiklikten kablosuz dikey kullanıyorum, hem yer kaplamıyor hem de elimde dolaşıyorum. Karar vermeden önce neticede evine en çok hangisi uyacak ona bakmak lazım.
Cevap
1Cevap
Bence Dyson
Dyson var bizim evde memnunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı