Mis gibi kokan bir ev için her odada düzenli havalandırmayı ihmal etmem.

Mis gibi kokan bir ev için her odada düzenli havalandırmayı ihmal etmem.
Merhaba! Ben Işıl. Evde mis gibi bir koku her zaman için içimi ısıtıyor. 🤗 Her gün düzenli havalandırmak gerçekten çok etkili. Ayrıca doğal katkılı ürünlerle temizlik yapmak da evin güzel kokmasını sağlıyor. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sağlıyor ve temizlik sonrası hoş bir koku bırakıyor. Bu havlu özellikle cam ve dolaplar gibi birçok yüzeyde kullanıma uygun. 🍃 Ben bu ürünü tercih ediyorum ve evim mis gibi kokuyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Teşekkür ederim
Sabahları 3 saate yakın camlar açıktır. En soğuk zamanda bile o camlar açılır eve temiz hava girer. Onun dışında vileda kovasına güzel kokulu jellerden dökerim. Bazen duş jeli bile sıkıyorum, hoşuma gidiyor. Bir de ara ara oda parfümleri sıkarım.
Yeter de artar
Ne güzel
Rica ederim
Düzenli havalandırma ve kolonya sprey ile muhteşem kokar
Evet dostum
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Doğal kokular tercih ederim tarçın kabuğu, karanfil, limon veya portakal kabuğu kaynatarak evi hoş kokutabilirsin.
Esansiyel yağları sprey şişesine su ve yağı koyup kullanabilirsin.
Düzenli olarak evi havalandır,
Kokulu mum ya da tütsü kullanımı hoş bir atmosfer yaratır.
Çok güzel
Sabah kalktığım gibi camları açarım. Dışarısı soğukta olsa evi mutlaka havalandırmayı ihmal etmem. En önemlisi de bu bence. Gerisi temizlik malzemelerine kalmış. Güzel koku aşığıyım en güzel kokan ürünleri alırım her zaman.
Kesinlikle katılıyorum
Boll köpüklü temizlik harika bir şey benim için ama çok yorucu 😥 camı açtığında o esen rüzgar çok güzel oluyo o kadar yorgunluktan sonra bir kahve ☕️ güzel gider.
Ellerine sağlık afiyet olsun
Rica ediyorum
Temizlik hijyen havalandırma evde çöp bulundurmama gereksiz eşyalar buzdolabı tertip düzen bunların bütünü önemli..
Evet
Temizlikte bitkisel ve güzel kokulu temizlik malzemelerini tercih ediyorum.. Ve bütün evi gün, gün içinde sık sık havalandiriyorum..
Ne güzel
Küf kokmayan bir daire tutmak. Her gün ev silen, havalandıran ben küf kokusundan uyuyamayan ev halkı
Kesinlikle katılıyorum
Kışın bile cam pencere açarım
Arada açmak gerekiyor
Kesinliklee
Doğal kokuyu seviyorum
Güzel
Sprey sıkmak
Güzel
Havalandırma öncelik
Kesinlikle
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı