Aile & Toplum Hangi Tip Ev Almak Daha Mantikli? SinapsisArvensis Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Girişimci olup ev almak istiyorum Hangisi Daha mantıklıdır? 30 yaşında 3. Kat 90 M2 2+1 13 Yaşında Giriş Kat Amerikan Mutfak 85 M2 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Ev alaj üzerine sitede düşüncesi olan yok mu? Hangi Tip Ev Almak Daha Mantikli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. 30 yaşında 3. Kat 90 M2 2+1 1 1 Yorumla SinapsisArvensis 1 yıl Ankete katılım lutfen
ilayda_toprakçı Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl bir deprem ülkesinde yaşadığımız için evin boyutundan daha çok binanın sağlamlığı önemli, 4 1 5 1 evde oturanlara apartmanları mezar oldu hepsi öldü gittiler. 1 3 Yorumla SinapsisArvensis 1 yıl Deprem bölgesinde degilim Yorumla ilayda_toprakçı 1 yıl Türkiye'de deprem bölgesinde olmayan yer mi var abi bari cahil olduğunu bu kadar belli etme😂 Yorumla SinapsisArvensis 1 yıl Cahilim ama para bende bu yaşımda ev almaya calisiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
30 yaşında 3. Kat 90 M2 2+1
Ankete katılım lutfen
bir deprem ülkesinde yaşadığımız için evin boyutundan daha çok binanın sağlamlığı önemli, 4 1 5 1 evde oturanlara apartmanları mezar oldu hepsi öldü gittiler.
Deprem bölgesinde degilim
Türkiye'de deprem bölgesinde olmayan yer mi var abi bari cahil olduğunu bu kadar belli etme😂
Cahilim ama para bende bu yaşımda ev almaya calisiyorum