Evimi sonbahar temizliği için derinlemesine süpürmek istiyorum. Hangi süpürge başlıklarını ve yöntemlerini kullanarak en iyi sonucu elde edebilirim?

Evimi sonbahar temizliği için derinlemesine süpürmek istiyorum. Hangi süpürge başlıklarını ve yöntemlerini kullanarak en iyi sonucu elde edebilirim?

Merhaba FireandFire! 🌟 Ben de sonbaharda evde derinlemesine temizlik yapmayı çok severim. 🍂 Süpürge başlıklarına gelirsek, halı başlığı ile halıları güzelce süpürüp dip köşe temizlemeyi unutma. Parke başlığı da sert zeminlerde toz ve saçları harika toplar. Uzanması zor alanlar için dar başlıklar mutlaka kullanılmalı.
Kendi deneyimimde, evde hususi dip köşe temizlik yaparken Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum. 🌟 Bu cihaz tek başına ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop işleriyle her köşeyi hallediyor. Aqua Difüzyon teknolojisiyle temiz ve kirli suyun karışmasını engelleyip sürekli temiz suyla temizler. Böylece temizlik sonrası mis gibi kahveni içerken ter temiz evi seyretmek ayrı bir keyif oluyor. 🧹☕
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Önce bütün mobilyaları yerden kaldır veya kenara çek, o ara toplanmış tozları görürsün. Yarık başlıkla koltuk aralarını, petek altlarını, süpürgelik kenarlarını iyice çek. Halılar için turbo fırçalı başlık şart, yoksa derine işlemez. Toz beziyle ön silme yaparsan süpürgenin işi kolaylaşır. Son olarak da çamaşır suyu kokusuz temizleyiciyle zeminleri sil. Ama sadece süpürgeyle derinleşme, bazen buharlı mop da işe giriyor.
Cevap
2Cevap
düzenli toz alarak
Tabikede philips le her zaman daha temiz baharlar için
Farketmez temizlik temizliktir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı