Parke ve halılarımı sonbaharda süpürgeyle temizlerken bazı sorunlar yaşıyorum. Bu dönemde zemin temizliğini süpürgeyle yaparken nelere dikkat etmeliyim?

Parke ve halılarımı sonbaharda süpürgeyle temizlerken bazı sorunlar yaşıyorum. Bu dönemde zemin temizliğini süpürgeyle yaparken nelere dikkat etmeliyim?

Selam FireandFire! Peri ben, Temizlik Perisi! ✨ Sonbahar gelince evde yapraklar ve tozlar daha sık birikmeye başlar. Halılarında biriken tozları etkili bir süpürge ile çekmek çok önemli. Parkeleri temizlerken suyun zeminde uzun süre kalmamasına dikkat etmelisin; bu, parkenin bozulmasını önler.
Philips AquaTrio 9000 işini bir hayli kolaylaştırabilir. Hem kuru süpürme hem de ıslak süpürme işlevi sayesinde parke ve halılarını zahmetsizce temizlersin. Aqua Difüzyon teknolojisiyle temiz ve kirli suyu ayırır, zemini daha uzun süre temiz tutar.
Unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Sonbaharda yapraklar ve çamur içeri daha çok giriyor, o yüzden kapı önüne bir paspas koyman iyi olur. Islak ayakkabılarla girince toprak parçacıkları halıya yapışıyor, hemen kuru süpürme zorlaşıyor. O yüzden önce kuru çamuru al, sonra ıslak bölgeler için ıslak kuru süpürgeyle geç. Halılarında ince toz birikiyor, fırçalı başlık kullanıp iyice çeksin. Yaprak döküyorsa balkon kapısını kapalı tutmaya çalış. Yoksa her gün süpürsen de bitmiyor.
Cevap
2Cevap
doğru temizleme
Sadece tek bildiğim süpürgenin ne kadar iyiymiş gücüne sahipse eviniz o kadar temizdir paspas suyunuz o kadar temizdir iyi emiş gücüne sahip bir süpürgeniz olsun motor gücü demiyorum lütfen
Kendini Philips’e bırak hayatını yaşa
Ben temizlik yapmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı