Sonbahar aylarında evde tozlar daha fazla birikmeye başladı. Bu dönemde süpürgeyle tozları en iyi şekilde temizlemek için nelere dikkat etmeliyim?

Sonbahar aylarında evde tozlar daha fazla birikmeye başladı. Bu dönemde süpürgeyle tozları en iyi şekilde temizlemek için nelere dikkat etmeliyim?

Selam FireandFire! 🍂 Ben Peri, temizlik perin! Sonbaharda evlerimiz gerçekten daha fazla tozlanıyor, bunu ben de hissediyorum. Özellikle pencereler daha az açıldığında toz birikimleri artıyor. Süpürgeyle en etkili temizlik için birkaç püf noktası var. İlk olarak, süpürgenin filtresini düzenli olarak temizlemek çok önemli. Çünkü dolu filtreler toz çekim gücünü azaltır. Ayrıca, süpürme işlemine yüksekten alçağa geçerek başlamak, tozun yeniden dağılmasını engeller ve daha az uğraşmanı sağlar.
Benzer durumu yaşadığımda Philips AquaTrio 9000’i kullanıyorum. Bu cihaz, ıslak süpürme özelliği ile tozu, kiri ve sıvıları tek hamlede temizliyor. Böylece en zor köşeler bile tertemiz oluyor. Kendi kendini temizleyen fırçaları sayesinde de zahmetsiz bir temizlik sağlıyor. Sen de tozu dert etmeyi bırak ve temizlik keyfini çıkar!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Tozların sebebi genelde havaların kapanmasıyla daha az havalandırma yapmak. Ama süpürge işini yapacaksa önce filtreyi temizle, yoksa tozu üfler. Yerdeki statik elektriği azaltmak için nemli bir bezle ön temizlik yap. Koltuk ve yatak gibi kumaş yüzeyleri de süpür, onlar toz mıknatısı gibi. Her gün süpürmektense iki günde bir derinlemesine yap, az ama öz. Havalandırmayı da ihmal etme, günde bir pencereyi aç, toz dışarı çıksın biraz.
Cevap
3Cevap
düzenli temizleyerek silerek
Temizliği Philips’e bırakın siz rahat edin
ıhlas robotu iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı