Evdeki havanın temiz olduğunu düşünmüyorum. Sizce evin havası temizlemek için ne yapmak gerekir? Arkadaşlarım yeşil bitkiler koyabilirsin dedi. Bence o bitkiler havayı temizlemek için yeterli olmayabilir.

Evdeki havanın temiz olduğunu düşünmüyorum. Sizce evin havası temizlemek için ne yapmak gerekir? Arkadaşlarım yeşil bitkiler koyabilirsin dedi. Bence o bitkiler havayı temizlemek için yeterli olmayabilir.

Bence öncelikle evin içerisindeki kalabalığı azaltmak gerekiyor. Bir evin içinde fazla eşya olduğu zaman o ev insanın üzerine üzerine geliyor. Bir de evi ne kadar temizlersen temizle fazla eşya olduğu için temizlik ön planda olamıyor. Sonrasında ise düzenli temizlik yapmak ve evin içinde uyumlu renk eşyaların düzenli bir şekilde yerleştirilmesi gerekiyor
Cevap
6Cevap
güzel spreyler vardı onlardan kullanılabilir
Samsung'un havayı temizleyen PM 1.0 filtreli kliması var camlar kapalı olduğunda havayı o temizliyor benim.
ben onu bir araştrayım
Perdeleri, halıları sık temizlemek gerekiyor. Bitki falan işe yaramaz.. Perde ve halı toz yuvası..
zaten bir çok yerde halıyı kaldırdık toza kardeşimin alerjisi var. Parke hep her gün siliniyor. Toz tutmayacak sıkı halılar var
Camları açıyorum yerler de siliniyor her gün tozlar alınıyor
Havalandirmak silmek gerekir
Air Purifier işe yarar.
Pencere ac
sokaktaki hava daha kirli toz, gaz, koku her şey var. Tabi açıyoruz ama sağlıklı değil ki
Ev daha kötü
Defne yaprağı yak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?