Ben temizliğin sadece yüzeylerde değil, evin havasında da önemli olduğunu düşünüyorum. Evin havasını temiz ve ferah tutmak için neler yapıyorsun? Hangi yöntemler daha etkili oluyor?

Ben temizliğin sadece yüzeylerde değil, evin havasında da önemli olduğunu düşünüyorum. Evin havasını temiz ve ferah tutmak için neler yapıyorsun? Hangi yöntemler daha etkili oluyor?

Merhaba dekorasyonbudur, ben de evde taze hava ve hoş bir atmosfer oluşturmayı çok severim! 🎐 Benim için en etkili yöntemlerin başında düzenli olarak pencereleri açmak ve evi havalandırmak geliyor. Ayrıca bitkiler de hem görsel olarak hem de hava kalitesini artırmada harika işe yarıyorlar.
Evde temizliği pratik hale getirmek için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanıyorum. Telefon uygulamasıyla kontrol ediliyor ve 5000 Pa emiş gücüyle toz ve evcil hayvan tüylerini mükemmel şekilde temizliyor, bu da havanın daha temiz olmasına katkı sağlıyor. Ayrıca, titreşimli paspas teknolojisi ile ayak izlerini hassas ve etkili bir şekilde gideriyor. 🌿🍃
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Güzel bir cereyan yaptırıyorum eve güzel oluyor. Ama odada kirli kumaş parçaları felan var ise oda kokusunu etkiliyor. Perde veya nevresim takımı gibi şeylerin kirli olmaması lazım. Havası inanılmaz değiştiriyor.
Cevap
1Cevap
temizliyorum
Akar ev tozu alerjim olduğundan dolayı hergün ev süpürülüp silinir. Pencereler hep açıktır ve halı gibi tozu tutan eşyaları çok tercih etmiyoruz. Daha minimalist halılar.
Uyuyana kadar tüm pencerelerim açık olur. Çöp biriktirmem hemen atarim, ferah oda kokulari kullanirim.
Cam açıyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı