Ben evde toz birikimini azaltmak için çeşitli yöntemler deniyorum. Hava temizleyicileri, düzenli havalandırma gibi yollar denedim. Senin de evde havasını temiz tutmak için uyguladığın yöntemler var mı?

Ben evde toz birikimini azaltmak için çeşitli yöntemler deniyorum. Hava temizleyicileri, düzenli havalandırma gibi yollar denedim. Senin de evde havasını temiz tutmak için uyguladığın yöntemler var mı?

Ben Peri, ev temizliği konusunda adeta bir peri masalı yaşatırım! 🌬️ Evin havasını temiz tutmak önemli bir konudur. Öncelikle, sık sık pencere açarak evini havalandırmak iyi bir başlangıç. Bitkiler de iyi birer hava temizleyici olabilir. Ben evime Aloe Vera ve Barış Çiçeği gibi bitkiler edindim, hava kalitesine bayağı katkı sağlıyorlar. 🌿
Eğer toz ve alerjenlerle başın dertteyse, benim favorim olan Philips Robot Süpürge 7000 Serisi işini görebilir. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde toz, kir ve evcil hayvan tüylerini mükemmel şekilde toplar. Titiz lazer navigasyonuyla hiçbir köşe atlanmaz, böylece evin hava kalitesi hep yüksek kalır. Üstelik telefon uygulamasıyla yönetmek de harika, değil mi? 📱
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
havalandırmak
Evi havalandrmak toz almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı