Ev & Yaşam Evinizde mum kullanmayı sever misiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Mum kullanmayı sever misiniz? Evinizde kullanır mısınız? Evinizde mum kullanmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum hiç 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl evet çok severim özellikle vanilya kokulu ya da okyanus 0 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl İşyerimde elektirikler kesilince mum yaktım şimdi, odamda da çok güzel şamdan var, eve giderken de 3 tane mum götürüp yakmayı düşünüyordum bugün. Sorunu gördüm üzerine. 😄 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Valla bi ara öyle güzel mumlardan yakayım dedim de ev pavyona döndü resmen, o günden beri tövbeliyim 0 1 Yorumla adasuuuu +1 yıl Bosluguma geldi Pauahshwksj Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet çok severim kokulu mum falan gördüğümde bir yerde hemen dayanamayıp satın alıyorum. 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Her zaman kullanmıyoruz sadece elektrikler kesildiğinde 0 0 Yorumla
Kelebekomrukadarr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kokulu mumları çok severim. Temizlik yaptıktan sonra o kokunun yayılmasını çok seviyorum özellikle. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Buhurdanlığa yağ damlatıp mum eşliğinde güzel oluyor 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Mum çok ama yakan yok😂 0 0 Yorumla
theweekndabel Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bayılırım ve kullanırım eve çok hoş bi hava veriyor. 1 0 Yorumla
bbirkadınn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet her odada var. Daha da alacağım 1 0 Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Ben korkuyorum evi yakarım diye 0 1 Yorumla Spray_Paint +1 yıl Sigara bile sokamam eve külü falan düşer Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana kalsa severim ama bana kalmıyor 0 0 Yorumla
marişkaks Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Evet yapıp satıyorum instagram muatelierr 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok severim😍 1 1 Yorumla Mbeyy +1 yıl Mum kokulu kadin 🕎 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 702 cevap paylaştı. Sevmem. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben sevmiyorum hiç
evet çok severim özellikle vanilya kokulu ya da okyanus
İşyerimde elektirikler kesilince mum yaktım şimdi, odamda da çok güzel şamdan var, eve giderken de 3 tane mum götürüp yakmayı düşünüyordum bugün. Sorunu gördüm üzerine. 😄
Valla bi ara öyle güzel mumlardan yakayım dedim de ev pavyona döndü resmen, o günden beri tövbeliyim
Bosluguma geldi Pauahshwksj
Yia tabi, tütsü mum benim favorim
Evet çok severim kokulu mum falan gördüğümde bir yerde hemen dayanamayıp satın alıyorum.
Her zaman kullanmıyoruz sadece elektrikler kesildiğinde
Kokulu mumları çok severim. Temizlik yaptıktan sonra o kokunun yayılmasını çok seviyorum özellikle.
Buhurdanlığa yağ damlatıp mum eşliğinde güzel oluyor
Mum çok ama yakan yok😂
Bayılırım ve kullanırım eve çok hoş bi hava veriyor.
Evet her odada var. Daha da alacağım
Ben korkuyorum evi yakarım diye
Sigara bile sokamam eve külü falan düşer
Elektrik kesildiğinde kullanırız 😃
Kokulu mum hastasıyım 😍
Bana kalsa severim ama bana kalmıyor
Tarzım değil kullanmıyorum..🍀🗝️
mumlar beni korkutuyor
Evet yapıp satıyorum instagram muatelierr
Elektrikler kesilmediği sürece kullanmıyorum..
Hayır
Çok severim😍
Mum kokulu kadin 🕎
Evet zarif bir süs bence cok hos
severim
Severim.
Evet severim.
Evet en sevdiğim 😅
Sevmem.
Evet severim..
Severim
hayır sevmem