Ev & Yaşam Evinizde mum kullanmayı seviyor musunuz? mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Selâmm 🧚🏻Dünya üzerinde ne kadar güzel mum varsa hepsi benim olsun istiyorum hepsi hepsi hepsi 😍Huzur 🕯 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık hak ettiği yerde! 😎 Evinizde mum kullanmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum ama mumların rengi keşke beyaz olsaydı ya da onun gibi bir renk. sarı ışık sevmiyorum 1 0 Yorumla
ayselyildiz0812 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yakmak için değilde dekoratif kullanıyorum ce çok hoş duruyor 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sevmem anca elektrik giderse kullanırım kullaniyorum 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Masa üzerinde bir tane var arada yakıyorum o kadar. 😃 1 0 Yorumla
mertcevaltekin34 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl evet ama tütsü gibi olanından değil şamdan takıyorum ıkea da kırmızı mumlar var ondan alıyorum 1 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Daha güzel mumlar yapılıyor el emeği ikea mumları leke bırakıyor Yorumla mertcevaltekin34 +1 yıl el emeği mumlar genelde çapaklı oluyor yamuk yumuk benim tikim var öyle detaylara ayrıca ıke mumları şamdana takarsan leke yapmaz Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir kere kullandım evi yaktım ondan sonra elimi bile sürmedim 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben pek kullanmam ama evlendiğimde eşimin zevkine bırakabilirim 1 0 Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sadece sen geldiğinde 😂 1 1 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl 🥹🥰 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Nie nan manyakmisin ne yapacak o kadar mumu 1 4 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Seviyorum Yorumla Beyazid +1 yıl ee sev al 2 5 tane yeterli suyunu cikarma :D Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Sevince abartangiller Yorumla Beyazid +1 yıl Ne halin varsa gör nan Yorumla
Buttholebreaker Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Mumda rahatlık veren bir enerji var 1 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Mum en sevdiğim dekorasyon ürünü 1 0 Yorumla
Lalosalamancaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Salamancalar mum kullanmaz 0 3 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Baydı bu salamancalar artık Yorumla Lalosalamancaa +1 yıl Salamancalar baymaz Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. hayır sevmem 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Flaş ışığı var ya (: 0 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Aynı şey mi Yorumla Nawdeniz +1 yıl İş romantizmse değil 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır sevmiyorum ama mumların rengi keşke beyaz olsaydı ya da onun gibi bir renk. sarı ışık sevmiyorum
Yakmak için değilde dekoratif kullanıyorum ce çok hoş duruyor
Sevmem anca elektrik giderse kullanırım kullaniyorum
Masa üzerinde bir tane var arada yakıyorum o kadar. 😃
evet ama tütsü gibi olanından değil şamdan takıyorum ıkea da kırmızı mumlar var ondan alıyorum
Daha güzel mumlar yapılıyor el emeği ikea mumları leke bırakıyor
el emeği mumlar genelde çapaklı oluyor yamuk yumuk benim tikim var öyle detaylara ayrıca ıke mumları şamdana takarsan leke yapmaz
Bir kere kullandım evi yaktım ondan sonra elimi bile sürmedim
Ben pek kullanmam ama evlendiğimde eşimin zevkine bırakabilirim
Sadece sen geldiğinde 😂
🥹🥰
Nie nan manyakmisin ne yapacak o kadar mumu
Seviyorum
ee sev al 2 5 tane yeterli suyunu cikarma :D
Sevince abartangiller
Ne halin varsa gör nan
Mumda rahatlık veren bir enerji var
Bazen sadece romantik günlerde
Mum en sevdiğim dekorasyon ürünü