valla ben flım ızlerken odamda ıkı uc mum yakıyorum en azından ısık gıbı gözlerımı almıyor. bazen hafıf muzık acıp dınlıyorum. arkadaslar gelıncede yapıyoruz tek oldugumdada. dınlendırıyor o ısık ınsanı bazen dusunuyorsun eskı hatıralarını. bır bayan arkadasım oldugunda onunla yemek yer flım ızlerdık sabaha kadar konustugumuz bıle olurdu. uzun suredır yok hayatımda kımse ama mum vaz gecılmıyor senınle aynı zevklerı tasıyan ınsanla vakıt gecırdıgınde mum vazgecılmez oluyor..
aynı koku zevkıne sahıbız bence yesıl elmayı da dene ınankı cok guzeldır. ve seversen guqın muzıklerı dınle gözunu kapa ınan o an zaten ıster ıstemez medıtasyon olayına gırebılıyorsun :) ama flım ızlerken guzel oluyor. bıde kola cıps. içki içmiyorum haramdan kacınmaya calısıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Siradan bir günde de mum yakilabilir pek ala :) bir mahsuru yok ama ben mum yakmayi pek sevmiyorum bazen tütsü o kadar :)
Evet severim istiyorum mum almak hattada üşeniyorum kendi evime çıkınca sürekli yakarım şamdan istiyorum bide eski tip
evet ınanırmısın sımdı onu dusunuyordum hafıf kokulu mum almamlazım :)
:)
valla ben flım ızlerken odamda ıkı uc mum yakıyorum en azından ısık gıbı gözlerımı almıyor. bazen hafıf muzık acıp dınlıyorum. arkadaslar gelıncede yapıyoruz tek oldugumdada. dınlendırıyor o ısık ınsanı bazen dusunuyorsun eskı hatıralarını. bır bayan arkadasım oldugunda onunla yemek yer flım ızlerdık sabaha kadar konustugumuz bıle olurdu. uzun suredır yok hayatımda kımse ama mum vaz gecılmıyor senınle aynı zevklerı tasıyan ınsanla vakıt gecırdıgınde mum vazgecılmez oluyor..
Evet dinlendirici ve rahatlatıcı bir etkisi var :)
yeşil elma , lavanta, ve krem tarzı kokan hafıf vanılya var onlar cok guzel oluyor :)
Evet yeşil elmayı denemedim ama vanilya ve lavantayı tercih ediyorum genelde
aynı koku zevkıne sahıbız bence yesıl elmayı da dene ınankı cok guzeldır. ve seversen guqın muzıklerı dınle gözunu kapa ınan o an zaten ıster ıstemez medıtasyon olayına gırebılıyorsun :) ama flım ızlerken guzel oluyor. bıde kola cıps. içki içmiyorum haramdan kacınmaya calısıyorum
Arada iyi oluyor terapi gibi illaki cinsellik ya da romantizmi cagristirmiyor huzur da veriyor
Hayır sevmem. Hele o kokulu mumların çıkardığı koku başımı ağrıtıyor
Yo sevmem normal zamandada sevmem elektrikler gittigindede sevmem
elektrik harici neden mum yakayım yani tuhaf tuhaf adetler ya
Elektriklerin gitmesi dışında hiç yakmadım :D
hayır sevmem romantik değilim
Sadece jazz ve seks esnasinda guzel oluyor.
Mum tütsü yakarım her gece
Kokulu olunca ayrı bir severim
Evet. Tütsü, mum gibi şeyleri severim.
Yok ya genelde yapmam
Zaman zaman yakıyorum
Ben severim mumları, tütsüleri.
anlasılan birileri cok cesaretli :D
Ne cesareti🙄
söndür bence mumları :D :D
Severim
Evet güzel oluyor
Allahın her gecesi