Ev & Yaşam Kapıyı açamıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evin içindeki oda kapısını açmaya çalışıyorum açamıyorum anahtarını kaybettim. Tornavida çatal bi işe yaramadı napabilirim Kapıyı açamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Çok kolay kilidin etrafındaki daireyi sola çevirerek sök 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Evde baska kimse yokmu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evde odada kitli kalmadım ben o yönden sorun yok. Sadece gizli oda diye konuştukları odaya girmeyi istiyorum ondan. Yorumla Soran +1 yıl Anahtarı yok ortada Yorumla demircan89 +1 yıl Annenn babann mi Yorumla Soran +1 yıl Yok kimsenin değil Yorumla Soran +1 yıl Boş oda ama bişeyler saklıyorlar Yorumla
onurcanyldz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Tokayla deneyebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deneyim madem Yorumla
hasanreis51 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cılıngir ya da anahtarcı ya danış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim öneri için Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kapiyi kir bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Annem direkt kapıya koyabilir beni🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok kolay kilidin etrafındaki daireyi sola çevirerek sök
Evde baska kimse yokmu
Evde odada kitli kalmadım ben o yönden sorun yok. Sadece gizli oda diye konuştukları odaya girmeyi istiyorum ondan.
Anahtarı yok ortada
Annenn babann mi
Yok kimsenin değil
Boş oda ama bişeyler saklıyorlar
Tokayla deneyebilirsin
Deneyim madem
Ev nerde
Antalya da
Cılıngir ya da anahtarcı ya danış
Tamamdır teşekkür ederim öneri için
Kapiyi kir bence
Annem direkt kapıya koyabilir beni🥲