Ev & Yaşam Uyurken odanın kapısı genellikle açık mıdır, kapalı mıdır? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Kapalı kapı seviyorum tek olmama rağmen açık kapı iyi değil xd Uyurken odanın kapısı genellikle açık mıdır, kapalı mıdır? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kapıyı kapatmadan madan uyuyamama tikim var sanırım.Huzursuz oluyorum kapatmadan yatarsam. 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aferini kaptınn Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. + Kışın kapalı yazın açık. 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bizde kedi var. O kapalı kapıya gıcık olur. Her kapı onun girip çıkacağı kadar açık sürekli.. 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kedim bazen odamın camına gelip dışarıyı izlediği için ya da yanımda uyumak için geldiğinden ötürü açık bırakıyorum. 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim takıntım var kapı açık kalamaz hele ki uyurken çıldırırım 😃 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Açık bir şey olursa hemen kaçabilmeliyim fnfnnnf 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl nereye kaçacaksın sfdsd Yorumla nereyeböylehey +1 yıl En azından insan olan bir yere kaçsam yeter anlık dnnfbfbf Yorumla 8matador1180 +1 yıl asıl insanlardan kaçmak lazım xdd Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Her zaman kapalı ve kilitli 😄 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl en iyisi sfsd Yorumla khaixx +1 yıl Kesinlikle 😅😜 Yorumla
Oznuurr11 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Açık kapılara tahammülüm yok... Niye açıyoruz yani bırakın kapalı oturalım fkndowjdowjdow takintiliyim kapı konusunda. Tek olsam bile kapalı olacak 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Tuvalet ve banyo hariç bütün kapılar acık 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Kapalı olur genel d 1 0 Yorumla
Asyabenn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kapalı. Açıklar nasıl uyuyo onu çözemiyorum zaten. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Açıktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kapıyı kapatmadan madan uyuyamama tikim var sanırım.
Huzursuz oluyorum kapatmadan yatarsam.
aferini kaptınn
Bizde kedi var. O kapalı kapıya gıcık olur. Her kapı onun girip çıkacağı kadar açık sürekli..
Kedim bazen odamın camına gelip dışarıyı izlediği için ya da yanımda uyumak için geldiğinden ötürü açık bırakıyorum.
Benim takıntım var kapı açık kalamaz hele ki uyurken çıldırırım 😃
Açık bir şey olursa hemen kaçabilmeliyim fnfnnnf
nereye kaçacaksın sfdsd
En azından insan olan bir yere kaçsam yeter anlık dnnfbfbf
asıl insanlardan kaçmak lazım xdd
Her zaman kapalı ve kilitli 😄
en iyisi sfsd
Kesinlikle 😅😜
Açık kapılara tahammülüm yok... Niye açıyoruz yani bırakın kapalı oturalım fkndowjdowjdow takintiliyim kapı konusunda. Tek olsam bile kapalı olacak
Kapalı olmasını seviyorum.
Açık olunca uyuyamıyorum.
Tuvalet ve banyo hariç bütün kapılar acık
Kapalı karanlık olması gerektiği gibi
Kapalı olur genel d
Kapalıdır.
Kapalı
kapalı
Kapalı
Kapalı. Açıklar nasıl uyuyo onu çözemiyorum zaten.
Kapalı olmalı
Açıktır
Kapali
Kapalı
Kapalı tutarım.
Kapalı
Kapalı kitlerim hata
Hep kapalı.
Kapalı.
Açık oluyor
Açıktır
Açık asla uyuyamam