Ev & Yaşam Uyurken evde odanızın kapısı açık mıdır kapalı mıdır? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ne kadar havanın sıcak olduğu önemli değil o kapıyı kapatırım, tek yaşıyorum yine de :D Uyurken evde odanızın kapısı açık mıdır kapalı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Benim odam uyurken her zaman kapalıdır. açık rahat edemem 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kapalı. rahat uyuyamıyorum ve açmak istesem bile açamam kediler odaya giriyor rahat vermiyorlar sjsjdh 3 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Yalnız yaşıyorum ve evim de gayet sıcak ama evet bende her zaman kapatırım 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl evet açık zaten benim odam çatı katında ve bu katta kimse kalmıyor o sebeple her yer açık 1 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kapı pencere açık olduğu halde evde hafif esinti bile yok 😂 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kapalı severim ama havasız kalmasın diye açık bırakıyorum 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Kapalıdır ama bu sıralar açıyorum sıcaktan durulmuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sırayla; Ayakkabı, çizme veya bot, kaban veya mont, çanta, saç tokası, sütyen. Sonrası daha sonra olanlar. 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kapalıdır, kapı açık olunca uyuyamıyorum. 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl afferim lwee Yorumla
hunnn Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Kapalı olmak zorunda yoksa biri beni izliyormuş gibi hissediyorum 2 0 Yorumla
0daisy0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl hava farketmeksizin o kapı kapalı olacak 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Açık oluyor kimse yokken 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Açık. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kapalı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. açıktır 1 0 Yorumla
BÜYÜK_PATRON_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kapalı 1 1 Yorumla BÜYÜK_PATRON_ 1 yıl Yalnız yaşıyorsan fotodaki kadın kim o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim odam uyurken her zaman kapalıdır. açık rahat edemem
kapalı. rahat uyuyamıyorum ve açmak istesem bile açamam kediler odaya giriyor rahat vermiyorlar sjsjdh
Yalnız yaşıyorum ve evim de gayet sıcak ama evet bende her zaman kapatırım
evet açık zaten benim odam çatı katında ve bu katta kimse kalmıyor o sebeple her yer açık
Kapı pencere açık olduğu halde evde hafif esinti bile yok 😂
Kapalı severim ama havasız kalmasın diye açık bırakıyorum
Kapalıdır ama bu sıralar açıyorum sıcaktan durulmuyor
Sırayla; Ayakkabı, çizme veya bot, kaban veya mont, çanta, saç tokası, sütyen. Sonrası daha sonra olanlar.
Kapalıdır, kapı açık olunca uyuyamıyorum.
afferim lwee
Kapalı olmak zorunda yoksa biri beni izliyormuş gibi hissediyorum
Odamın kapısı açık olmaz hiç.
Kapalı olması gerekir
hava farketmeksizin o kapı kapalı olacak
Kapalı açık uyuyamam😅😅
Evde misafir olmadığı sürece açık
Açarım çünkü korkuyorum
Her zaman pencere-kapı kapalı
Her yer açık, cesaret eden girsin içeri.
Kapı açık hayatta uyuyamam
Açık oluyor kimse yokken
Ben de kapatırım. Açık uyuyamıyorum.
Açık, çünkü kediler kapalı kapı sevmez
Açık.
Kapıyorum kapamadan rahatsız hissediyorum.
Kapatırım
Kapalı
Açık
Açık tabi
Açıkken uyuyamam
açıktır
Kapalı oluyor hep.
Kapalı
Kapalı olmazsa uyuyamam
Hafif açık bırakıyorum kedilerim girsin diye
Açık.
Kapalıdır