Bence uyurken oda kapısı kapalı olmalı. Çunkü pijama ile yatmayı sevmiyorum.. Daha rahat ve kısa şeyler giymeyi tercih ediyorum. Bu durumda gece üstümün açılma ihtimaline karşı kapalı olmalı. Fakat eğer ki gerilim flimi izlediysem kapıları sonuna kadar açık bırakırim 😅
Ben kapatırım. Kapı açık olunca biri beni izliyor gibi. Gece aniden uyanıp direkt kapıya bakıyorum cin kardeşlerin işi gücü yok ya sanki ama işte elimde değil.
Yani aylık kiram 1500 lira 😂 aldığım maaşa göre çok yüksek değil bu aralar ekonomi Bi yandan KORONA Bi yandan vurduğu için biraz sıkıntı ama yine de bütçe bu eve yettiği için burada oturuyorum. Zengin de değilim 😂
Uyumuyoken mutlaka kapalı olacak ama uyumaya yeltendigimde ardına kadar açık bırakıyorum kapıyı 👼🏼 küçüklüğümden beri karanlıktan korkmusumdur. Babamın horlamasını duymak karanlıktan korkmamamı sağlıyor :')
Benim kafamdaki detayları görsen beynin yanar çok detaylı düşünen biriyim ondan evhamlıyım bazı konularda ve örnek vereyim mesela bir bankta oturdum karşımda bir kadın var üzerine kazak altına pantolon giymiş ben o kazaga odaklanır neden kazak seçtiğini veya kazagın rengini tercih etmesinde kocasının mı etkisi oldugunu acaba kocası var mıdır gibi saçma sapan düşüncelere dalar kadından sıkılınca acaba ilk kazak giyen insan kimdir kazak kavramı olmasaydu onun yerine kazagı taşıyabilcek ne gibi bi kavram olurdu hayatımızda falan diye saçmalarım sonra tıkanınca içim bunalır başka bişey dğşünürüm düşüncelerımı durduramıyorum hele kuçukken sırf bu yuzden kendımı hasta ettım kaygı bozuklugundan tedavı oldum iyileştim şu an bu özelliğimi iyiye çevırmeye çalışıyorum felsefık kıtaplar okumaya basladım tam benım kafamdan 😂ama işte bazen de korkuyorum degışık varlıklar tek kalmak kötu dusunceler😂
Şimdi evet bir kaygı bozukluğu ya da takıntı hali üzerinden var bu çok net gözüküyor anlattıklarına bakılırsa :D Okuma yapman güzel ama öyle geçer mi bu bilmiyorum yani bu takıntı her zaman seninle bunu sadece dizginlemeye çalışmalısın :D Olduğu kadar artık idare edeceğiz napalım xd
İkinci olarak o tarz varlıkların gelip seninle uğraşması ya da senin içine girmesi vs mümkün değil. Bir eşya falan da oynatmazlar nitekim geldiler diyelim kapı açık olsa da kapalı olsa da gelirler ya da yorganın içine girsen de girmesen de o yüzden korkma :D
Bununla beraber o tarz varlıklara ne vaat ediyorsun gelmeleri için mesela o kadar insan var niye sana gelsinler diye de düşünebiliriz :D Tabii sen onları kafanda böyle kurguladığın için olabilir :P