İlk defa lojmanda kalacağım hemşireyim. Nasıl olacak çok merak ediyorum. Nasıl kurallar var temizlik vs kim yapıyor düzeni alışverişi vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Lojmana göre değişir ben de lojmanda kaldım ilk lojmanın triplex villaydı kocaman aşırı rahattı ama orası satılınca hastane bizi diğer lojmanlara dağıttı o 3 1 daireydi ve bok gibiydi mesela hatta sırf lojman kötü diye istifa edip eve döndüm şimdi tekrar iş arıyorum yine lojmanda kalıcam ama görme imkanım varsa önceden görmeden işi kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü lojmanların çoğu yaşanacak gibi değil berbat durumda ve benim yaşam standartlarıma uygun değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılHer evde olduğu gibi aynı kurallar var artı bir şeyler yok arkadaşların gelebilir gidebilir sevgilin gelebilir gidebilir rahat ol özgürsün
022 Yorumla- +1 yıl
Agzi olan konuşuyor 😂 kac tane lojman görmüş acaba
- +1 yıl
@Alperenx33 @shedevilx
Yani bilmeden sadece yorum yapıyorsunuz lojmanını evden farkı sadece buraların kamuya ait olan evler olması kamudan ev kira alıyorsunuz ve doğal olarak eve sevginizin gelmesinde ya da girip istediğiniz saatte girip çıkmadığı hiçbir sorun olmaz bence Sizler bilmeden konuşuyorsunuz Ne hukuku biliyorsunuz ne de lojman - +1 yıl
Aynen kanka lojmana sevgilin gelebilir aynen , getir de yak memuriyetini , bos bos gelip bana bilmislik taslama
- +1 yıl
@shedevilx ben en iyisini bilmiyorum ama siz hiç bilmeden yorum yapıyorsunuz lojmanını yurt gibi düşünüyorsunuz yurt zannediyorsunuz
- +1 yıl
@shedevilx kaldınız lojman mıydı yoksa misafirhane miydi Bence buna bir karar verin lojmanda kimin geleceğini kimin gideceğini ne yapılacağını kimse karar veremez
- +1 yıl
Dayi 4 yildir lojmanda kalıyorum hayal ettigin gibi bi yer degil uza
- +1 yıl
@Alperenx33 Ben yorum yaptım Siz benim yorumdan uzayın Siz kendi yorumunuzu yapın herhalde lojmanda arkadaşlarınızın gelip girip çıkmasına karışıyorlarsa ve gerçekten arası lojmansa hemen vekaletinizi bana verin dava açalım tazminat kazanalım
- +1 yıl
Arkadaşım sen neyini anlamak istemiyorsun orası senin kişisel evin değil özel de olsa kamuya da ait olsa erkek arkadaşını o eve getiremezsin o evde sadece sen yaşamıyorsun bir sürü kız yaşıyor evin içinde don atlet gezen var ve haklı istediğini giyer tesettürlü olanı var başı açık geziyor çünkü kızlar var sorun değil anladın mı senin sevgilin gelecek diye kimsenin huzurunu bozamazsın alıyor mu o kafan bunu
- +1 yıl
@shedevilx işte arkadaşlar Bak yine yanlış anlamışsınız lojman kişiye aittir sizin dediğiniz misafirhane
- +1 yıl
Sakin ol tatlim 😂 bu kadar sinirlenmemeliydin 😂
- +1 yıl
@Alperenx33 Ya arkadaşlar bakın yine söylüyorum siz sanırım kanunları da bilmiyorsunuz kuralları da bilmiyorsunuz lojman şahsa tahsis edilir ve sadece şahıs kalır evli olan ailesiyle kalır evli değilse de muhakkak
- +1 yıl
Ona göre bir yer tahsis edilir fakat lojman çok açık ve nettir sanırım ikiniz de lojmanda kaldığınıza göre memursunuz bir lojman yönetmeliği de vardır Bu lojman yönetmeni de bakabilirsiniz böyle boş boş konuşmayın arkadaşlar olur mu kaldığınız yerler misafirhanedir
- +1 yıl
@shedevilx Arkadaşlar bu benim yorumum Yorumun altına yazıp duruyorsunuz O yüzden ben değil Siz uzayacaksınız
Kendi evin gibi düşün aman aman birseyi yok adı lojman
00 Yorumla
+1 yılHastane lojmanı , diğer kurumların lojmanından farklı mi oluyor.
00 YorumlaNöbet falan yorar en fazla seni, lojman rahattır yani.
00 Yorumla
+1 yılYavrum hiç bilmiyorum ya
00 Yorumla
+1 yılHiç bilmiyorum
00 YorumlaNormal ev tut bence
00 Yorumla
+1 yılrahat olurrrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi