Gizli Üye(36-45)+1 yılVaktim olsa yaparım çok seviyorum hatta hiç işim olmasa örgü örsem derim 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılEmekçi seniii😂😂
Cevap sahibi+1 yılYemeni oyalarım kayboldu birazda pişmanlık var sen o kadar emek et, çalsınlar 😂 bazende görüyorum şaşırıyorum bunları ben mi yapmışım diyorum ama strese çok iyi gelir, elin hızlıysa zaten boş oturamazsın
Soran+1 yılÇok iyi 😍 sen dükkan da açarsın 😂 tebrik ederim canım böyle hamarat kadın kaldı mı bee🤓
Cevap sahibi+1 yılAy çok teşekkür ederim 🤗 model bakmadan harika şeyler yaratıcı yapıyorum bende hep moda tasarımı ve el emeği ile ilgili şeyler okumak istemişimdr ama babam gereksiz gördüğü için kabul etmedi. Dukkan açacak kadar olabilir mi sizce? Ama sokakta örgü örüp satanlarda kendi yaşlılığımı görüyorum satsam satarım 😂
Soran+1 yılYaparsın sen ben sende o azmi isteği hissettim 🤓 yetenekli kadın başkadır birde model olmadan çıkarırım diyosun sen istesen yapamayacağın şey yok😉
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ama bende daha çok stilist olma falan gibi hayaller var 😂 yanlış seçimler diyelim istediğim konu üzerine çalışsaydm olurdu bende kendimi öyle görüyorum yapamam diye değilde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Eskiden anneler ve kızları çok yapardı. Ama şimdi z kuşağı pek yapmaz oldu. Eskilerin zaten el örgüsü çok işi var.01 Yorumla
Soran+1 yılBro bende öyle düşünüyordum 😂 yine yanılmadım ama yıne de çok az kişi zevkle yapıyo buna da şükür 😂
kendi kendime yapıyorum evet
10 Yorumla
+1 yılbayadir yapmiyorum
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne