Ufak bir leke görse bu ne lekesi diyor bilsem söylerim ben de ilk kez görüyorum mesela. Evde olan her şeyden neden bilgim olmak zorunda, ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvli olunca zannedersem bazı konulara olan bakış açıni değiştirmen gerekiyor. Bekar kafası ile yaklaşırsan olaya inanılmaz sinir bozucu olabilir ama evli kafası ikinize düşen rolleri canlandırir. Bu rol tipi erkek kadın rolü değildir. Benim demek istediğim, kendini yaşadığıniz evrenin generali olarak gör. Bir General stratejiyi belirler ve ona göre hareket eder. Bu yüzden kendini temizlik yapması gereken kişi olarak değil de yaşam alanında olan biten herseyin senden sorulucaği için sana söylediğini var say 😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDuymamazlıktan Gel ya da ona Açıkça Söyle Ben senin bu Huyundan Hoşlanmıyorum De ya da Şikayetini Dile getir İçine Ata Ata Ne Olacak Sonunda Zararı Sana Olacak Hem sen Ona Hep Hesap Vermek Zorunda değilsin Eşin Abartmış Yani Benim Eşim öyle değil çok şükür İnşallah Seninki de Düzelir 🌠
00 Yorumla
Böyle tipleri çok mu arıyorsunuz?
Leke olduysa olmuş, son derece saçma bir takıntı bence eşininki.
Sana söyleyene kadar gördüğü an bir bez bulup siliversin.
Lütfen modern erkekleri tercih edin, şu maço erkek saçmalığından uzak durun.
Öte yandan eğer çok dağınıksan adam da sürekli senin dağınıklığını topluyorsa ve sen hiç yardımcı olmuyorsan canına tak etmiş olabilir, o yüzden lekeye falan takıyor olabilir.Evin durumunu bilmediğim için 2 farklı yorum yaptım.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz alınganlık mı desem bilemedim. Söyleyiş tarzıyla da alakalıdır. Evde yokken ne olup bittiğini, evde neler yaptığını anlatmanı istiyordur belki de. Hesap vermek değildir bu. Günün nasıl geçti sorusunun öküz versiyonudur belki 😂
Biz böyleyiz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
99Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılSoyle diyelim hesabini veremeyecegin birsey olmasin. Hesabini vermek zorunda deilsin belki ama vermen gerektiginde hesabini veremeyecek birsey olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninki gene eşin ben dün sevgilime dışarı çıkacağımi bir saat kala söyledim neden son dk söylüyorsun diye kıyamet kopardı sonra dışarı çıkıp bir kafede oturdum niye o kafeye gidiyorsun haber vermiyorsun diye ayrıca delirdi arabaya bin eve ben birakcam dedi yürümek istiyorum dedim piknik alanında oturdum arkadaşımla geldi karşıda oturdu eve gidene kadar her köşe başında durup arabaya bin dedi binmedim arkadaşım bin konuş rahatlasın dedi bindim öptü geri indirdi arkadaşımın yanına bıraktı dünden beri bende engelli cok korkuttu yaptığı şey 4 yıllık sevgilim anlamadım niye öyle yaptığını normalde de çok kıskanç ama başkasının yanında ısrarla böyle davranmazdi
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşımla gittiğim kafenin bahçesinde kamelyalar var kız orada fotoğraf çekip atınca hemen beni aradı öğretmenler evinin oradasin bana yalan söyleme dedi ogretmenler evinin orada da kamelyalar var ve eski sevgilimin dükkanı da görüntülü arayıp içini rahatlattim ama muhtemelen orada korkmaya başladı ve önünü alamadı
- +1 yıl
biraz aklin varsa uzak dur böyle tipler hastalıklı tipler kıskanma altında kısıtlama neresi etik bunun?
- +1 yıl
Artık öyle olaylar duyuyoruz veyahut çevremizde görüyoruz ki kimsenin kimseye güveni kalmadı ailesine bile güvenemiyor bazen insanlar muhtemelen oda aldatılmaktan korkuyor oturup konuşun durumu sakin bir şekilde olmadı durum artarak devam etti diyelim ayrılmayı düşünebilirsiniz.
- +1 yıl
ben gerçekten kıl oluyorum birine sanki hesap vermek zorundayım tamam söylersin ama adamın tepkileri cok yanlış çocuk mu var karşısında almış eline oynuyor sanki senden izin alacaktım yok oraya gitme yok buraya gitme ben anlamıyorum sizi böyle tiplerle nasıl birliktesiniz yani senin olayın hele kavga yapacak yani bu kadar kıyameti koparacak bir şey göremiyorum sonuçta söylemissin yani cidden boş şeyler ya
Bilgi vermek ile hesap vermek farklı şeyler..
Eşiniz neticede.. Sorabilir.. Buna neden bu kadar alınganlık gösteriyorsunuz anlamadım.
40 YorumlaBelki bu durum son zamanlarda çok yasandiysa ilişki dinamiğinizi yere çeken bir davranış olabilir. Bence asilamayacak bişey değil. Kibarca hayatım ben böyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum getir bişey temizleyelim de bir iki kere yardım et ama baktın olmuyor bu konularla ilgili tartışmak istemedigini ve onu üzmek istemedigini söylersin gerçekten yine böyle bir bu leke niye böyle oldu diye bir tepkiyle karşılaştığında umursamazsin bir şekilde halledilir
10 Yorumla
+1 yılBenim babamda böyle bazı erkekler kadın işlerine bazı kadınlar da erkek işlerine karışıyor yeni devirde çok çeşitli kişilikler var bunu zamanla ya torpuler ya da huylu huyundan vazgeçmez. babam hala aynı ama bazı yönlerden çevre gördükçe değişti.
Allah'a dua et kötü gelen yönleri yumuşasın birde YouTube de evlilik uzmanlarınin videoları var bol bol dinleyin orada anlatılan tavsiyeleri.10 Yorumla
+1 yılEn mantıklı durum empati yapmak.
Aynı durumda sen olsan sorar mıydın? ya da en birçok durumda sende soru soruyor musun? Cevabın evet ise eşininde sana sorması çok normal.
Ayrıca evin durumu sana ait yani orası senin. Yuvayı dişi kuş yapar diye boşa demiyorlar. Evine hakim olman senin elinde.
Gelelim diğer duruma, eğer sana hesap soruyorsa o farklı bir durum. Eniştenin hödüklüğü ama bilgi amaçlı meraktan soruyor ise bişey yapmana gerek yok bir çok erkekte var bu.
00 Yorumla
+1 yılulan aynısı benim lan. hayır yapmana gerek yok bu kadar detaycılıkta iyi değil özellikle erkekteyse yahu ben bilmiyorum sanane yani ama yok illa didik didik edecek psikolojisi iyi değildir ha öyle kişilerin genelde yani geçmişinden kaynaklıdır o hal iyi değil. geçiştir her şeyi bilmek zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılEvde olan herşeyin hesabını vermek mi? Ya bazı şeyleri elbette ki bilmesi gerekir, güvenlik problemi gibi, ancak halıda, kanepede vs vs yemek ya da içecek lekesinin ne olduğunu sorması garip geldi. Tabi şüphe edeceği başka bir durum yoksa ya da aşırı kıskanç bir adam degilse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar daha kendi olgunlasmadan evleniyor. ve daima da yanlış anlıyorlar. bu nelekesi diye sordugunda sen biliyorsun belki diye soruyordur. sen biliyorsundur diye degil.
bu sekilde nasıl evleniliyor hala anlamıyoru. daha birbirinizle anlasamıyor anlayamıyor anlamakta güclük cekiyorken evlenmek apayrı bir şey. garip geliyor.
00 Yorumla
+1 yılDert ettiğiniz şeye bakın. Sorduğu zaman biliyorsan şuydu dersin bilmiyorsan bilmiyorum dersin çok da umursama yani
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum deyince sinirleniyor sorması değil aslında asıl sorun
- +1 yıl
Aklıma bisi geliyor ama😑
Ay öyle erkek mi olur ya sinir bozucu ben olsam rahatsız olduysan kalk temizle derim karışamaz benim işime 😂😂
20 Yorumla
+1 yılŞahsen evde ikiniz yaşıyorsunuz bişey olsa tabiki eşinin de senin de soru sorma yetkin var ama çok küçük şeylerde (bu leke ne) gibi soru sorulmaz ama evet senin de eşinin de soru sorabilir.
00 YorumlaSende ona sor evin hesabını seninde evin bune sen söyle de. Sen sürekli evde olsan bile bune, one gibi uzaydan gelmiş gibi davranması çok saçma haddini bilsin
00 YorumlaYani ne lekesi olduğunu merak etmesi normal
30 Yorumlayuvayı dişi kus yapar derler..
hesap vermek zorunda değilsin ama sorumluluklar hep senin uzerinde olduğu için sorulması normaldir..
10 Yorumla😂😂😂😂😂😂😂
Eve geldimi hızlıca kapıyı açıyormu, anahtarı hızlı çeviriyormu eve tuhaf tuhaf bakıyormu 😂😂😂😂😂😂😂
11 YorumlaBir daha sorarsa, numune alıp kriminale yolladım. Sonuçlar haftaya gelince sana PowerPoint ile sunum yapacağım dersin.😜😂😂
10 YorumlaBenimki genelde bir bildiğin vardır der benzer durumlarda. Hesap sormak başka bir şey. Eşiniz biraz cimri olabilir mi acaba.
10 Yorumla
+1 yılHesabını değil de bilgisini vermek ikimizinde sorumluluğu vermem diyorsaniz evli kalmayın zaten
00 Yorumla
+1 yılSize sormayacak da kime soracak? Ama soruş tarzı da önemli. Öğrenmek için mi soruyor yoksa hesap mı soruyor? Kibar mı kaba mı?
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir sorumluluğu var.. bugün bir tane çamaşır makinesi bir tane buzdolabı bir tane hali kaç para para Sen biliyor musun..
00 Yorumla
+1 yılEv dağınık veya pis olur neyse ama ilerisi sıkıntı çalışan biri değilsen çalışman için beklentisi var belli ki o yüzden bulaşıyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Kişilik meselesi arkadaşlarının eşleri çalışıyorsa o yüzden istiyordur geçinemiyorsa
+1 yılTatlı dil her durumun çözümüdür. Bu konuyu güzellikle konuşmanızda ve varsa kusurlarınız eksikleriniz kabullenmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılyani eğer sen çalışmıyor ve evde oturuyorsan tabiki sana soracak. komşuyamı sorsun?
ayrıca genelde bu tarz konularda kadınlar daha hassastır. sana sorması normal değilmi
00 YorumlaBunu ona iletebilirsin mesela şey diyebilirsin ikimiz de aynı evde yaşıyoruz nereden biliebilirm falan
00 YorumlaEşin haksızlık yapıyor haklısında demek ki o da aşırı titiz birisi hesap vermem demek de yanlış bunu konuşarak çözebilirsiniz
01 Yorumla
+1 yıldeğilsin, o ev onun olduğu kadar senin de evin her şeye karışamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışıyor valla
- +1 yıl
ben olsam açık açık karışamazsın derim
+1 yılBilgim olan şeyi söylüyorum ama herşeyi bilemem bilmediğim şeyide söyleyemem zaten diyin
10 YorumlaHaftasonu bezi eline ver. Gördüğün lekeyi sil hayatım de
10 Yorumla
+1 yılAbartmış olayı. Acaba aldattığını falan mı düşünüyor?
10 YorumlaBelki meraklıdır art niyeti yoktur yani sırf merağından soruyordur 😬
10 YorumlaYani bugün neler yaptın filan vs vs sorabilir de bu neyin lekesi diye de filan saçma ya
10 YorumlaBu kadar basit konuları kendi aranızda konuşarak çözebilirzsiniz yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy yorar ama o insanı. Ne karışıyon lan avrat gibi her işe ne burnunu sokuyon. Kaynana mısın başıma de
02 Yorumla
Soran+1 yılkaynana mısın başıma hahah iyiymiş bu
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
+1 yılBilgin olanak zorunda değil, aynı muameleyi eşine yap bakalım ne yapacak.
00 YorumlaTabikide bilginiz olacak ya ne saçma soru boyle
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılbence evde olan sende kalır her şeyde hesap mı olur ya
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkıcı bir durum olsa gerek bence bir konuşmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılbilmem de geç herşeye aynı cevabı ver sormaktan sıkılır
00 Yorumla
+1 yılYerine göre herşeyin değil tabi ki ama yerine göre hakkı varsa sorabilir
00 YorumlaEvdesin ya surekli ne halt ediyor diyodur. Guvensizlikdir belki
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılBizim evin içerisinde herkesin sınırları bellidir Bence fazla burnunu sokmasın eşin her şeye
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin leke gördümü alsın bezi eline silsin çok biliyorsa ağzı değil eli iş yapsın 😒
00 Yorumla
+1 yılHer şeye karışmamayı ama meraklı ve ilgili olması iyidir. Abartıyor.
00 YorumlaÇok itici ya neyse ne al eline bezi sil madem bu kadar meraklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu kadarcık sorunu bile onunla çözemeyip buraya taşıyorsan iletişiminiz sıfır demektir. Evlenecek kadar yakın olduğunuza nasıl kanaat getirdiniz merak ettim.
02 Yorumla- +1 yıl
En doğru yorum
Cevap sahibi+1 yıl@NazikSevici Eyvallah dostum
+1 yılKıskanç kıskanıyor.
Paronayak sorunu var erkeklerle şüphe duyabilir00 Yorumla
+1 yılİşte bu tür erkekler psikolojik olarak hasta bunlar hayatı zindan eder kadınlara
00 Yorumla
+1 yılDegilsin cevap vermeye üsenmeyip kendi bulsun ne lekesi oldugunu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışırken patron banada bu tarz ile ilgili şeyler mesala içecek soruyorum müşteriye bir şey içmek istemiyor patron diyor ki neden bir şey içmiyor ben nerden bilebirim bunu
00 Yorumla
+1 yılHanımefendi şimdük adam lekeyi görmüş merak etmiş soruyor bilmiyorsanız bilmiyorum der geçersiniz kocanızı suçlamayın. Kadınları anlamak çok zor. Adam koltuğa mı sorucak ne döküldü diye ya sabır ya…
20 YorumlaBence bir adam Eğer işe gidiyorsa ve eşi evde ev hanımı ise evdeki işte de çok fazla bir şey karışmaması lazım yani şu niye böyle bu niye böyle ya bırak o da onun işi yani bence hiç karışmaması gerekiyor yani çok saçma bir durum bana göre
00 Yorumla
+1 yılBu ne lekesi derse ver eline bezi silsin 😂 Valla hiç katlanamam, benim eşim de mutfak işlerine çok karışır ama o en azından yapar benden güzel yemek yapar, mutfağın bütün düzenine hakim ama yapmadığı hâlde laf ederse fena olur 😈
00 YorumlaMerhaba bu kadar da abartı ve takıntı olduğunu düşünüyorum bu da malasef kırgınlık yaratacağı gibi evlilik ve ilişkini zedeler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin sorması kadar normal bir şey yok. Ona bakarsak kadınlara laf bile söylenmez herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZıctım oraya geldi. Sildim ama bukadar gecti ancak de.. daha sormaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleve para getiren o
mecbursun
istemriyorsan kapı orada01 Yorumla
+1 yılSana süper bir fikir vereyim. Öyle adama direkt kafa atacaksın açık ve net.
10 YorumlaBilmiyorum şeklinde verdiğin cevaba tepkisi ne oluyor da bu kadar alındın?
11 Yorumla
Soran+1 yılevle ilgilensen bilirdin diyor :D
Her şeyde ona rapor vermek zorunda değilsin. Sana güvenmiyorsa zaten sana sorar her şeyi. Sana güvenmiyorsa, neden seninle evli ki? Saçma.
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt