Eşime hesap vermek zorunda mıyım?

Üniversiteden iki kız arkadaşım var, bu gün bulunduğum şehre geldiler, yarın akşam yemek yiyelim dediler, kabul etmiş bulundum bir anda. eşim tanıdı taniyalı sevemedi onlari ve hiçbir şekilde muhatap olmamı istemiyor. Evet biraz rahat kızlar, ağızları çok bozuk ama bu onları ilgilendirir, onların problemi. Onca yol gelip yemeğe davet etmişler kabul etmesem çok ayıp olur. Eşime anneme gideceğim diyip onlarla buluşmaya gitsem ne olabilir ki en fazla? Çünkü asla kabul etmeyeceğini biliyorum, en sonunda da kavga edeceğiz. Kavga etmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kalkıp muntazam bir sahur hazırlıcam ona. akşama kadar şirinlikler yapcam artık. Olur da yalan söylediğimi öğrenirse bu şirinlikleri de göz önünde bulundursun 😄
Güncellemeler
+1 yıl
Tek diyeceğim şey şu; tabiri caizse köpek gibi aşık olsanız da evlenmeyin...
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık bir haftadır evliliğimizi düşünme aşamasındaydı, bu süre zarfında hiç konuşmadık. Bu gün yanına çağırdı, konuşmamız lazım dedi. Ben boşanmak istiyorum demesini beklerken seninle konuşmadan geçirdiğim o bir hafta cehennem gibi bir şeydi, sensiz olmuyor eşşşekkk dedi ☺️ ay çok mutlu oldum
Eşime hesap vermek zorunda mıyım?