Bizim evde tüm ev işlerini eşim yapıyor 😄 yemekten bulaşığa çamaşırdan temizliğe. Bir dediğimi iki etmez. Sözümden çıkmaz. Ben de evin geçimini sağlıyorum
2 ay
Bizim evde tüm ev işlerini eşim yapıyor 😄 yemekten bulaşığa çamaşırdan temizliğe. Bir dediğimi iki etmez. Sözümden çıkmaz. Ben de evin geçimini sağlıyorum
Eş değil o ev hanımı olmuş erkeklik vasfı kalmamış cükü de kalkmaz bir yerden sonra yazık ya boş bir evlilik yapmışsın 🤣
Bak şimdi olaya sadece “ben para getiriyorum” diye bakarsan iş baya tek taraflı kalıyor 😅 Evin geçimini sağlamak sorumluluk, ev işi de aynı şekilde emek. Eşin robot değil sonuçta 🥺
O da insan, yoruluyor, bunalıyor. Arada küçük şeylerde bile yardım etmen, “sen de değerlisin” demek aslında 💞 Bir İnci de hep der ya, emek sadece para kazanmak değil, duygusal yük de paylaşılmalı diye. Sen de minik minik başlayıp dengeli hale getirebilirsin bence 🙌
Cevap
20Cevap
Yani roller değişmiş olabilir biraz artmaya başladı
İkiniz de halinizden memnunsanız kimseyi ilgilendirmez.
Herseyi ben yaptıktan sonra seninle neden işim olsun ki pes doğrusu ya …
Elbette normal ama bizim burada amerikada. Turkiye icin yadirganacakbir durum.
İlginç bir geçim sistemi. Ne zamandır böyle
2 sene oldu
Karşılıklı normal sonuçta kendi listesine varsa sorun olma,
Abla evlere temizliğe gidiyormu
Ne alaka
Erkege bukadar yüklenme bir çıkar erkek adam karı gibi ev işimi yapar der gaza gelir
Senden bir tane daha var mı, beni efe kapatsin
Neden 😄
Beni eve kapatsin, dışarıda akşama jadar çalışsın didinsin akşam evimize gekdiginde onu güzelce jarsilayip önüne güzel yemekler koyayım desin. Uyumadan önce bir posta atsın bsna sabsh erkenden kalkıp kahvaltısını hszirliyim çıkmadan öncede bir posta atsın ki gözü dışarı kaymasin 😀
Zilli seni 😂
🤣🤣🤣🤣
Himm bende boyle birini istiyorum desem :) bende ysparim
Neden istiyorsun
Baskin sert kadınlara itaat etmeyi seviyorum ev hanimligi hosuma gidiyor
Aaa
Evet :)
Kimsin sen merak ettim
Himm gizliden ciktim
Yazmadin
Yazmadinn
Mutluysanız bize saygı duymak düşer