Hayatın Akışına Yetişemiyorum?

Merhaba, bir kaç ay önce Instagram üzerinden eski arkadaşlarımı bulmaya ve onlarla muhabbet etmeye başladım. Uzun zamandır depresyon sebebiyle gözlerden uzak, genel hatlarıyla izole bir hayat yaşıyorum. Bu süreç son 3-4 yılı kapsıyor. Üniversite sınavının da etkisiyle tekrar sosyalleşme ihtiyacı hissettim çünkü iletişim yetimi tekrar kazanmak istiyordum. Arkadaşlarımı görüp muhabbet ettikçe şok geçirerek tekrar bu boşluğa düştüm. Bazıları üniversiteyi bitirip işe başlamış, bazıları nişanlı, bazıları evli hatta çocukları var. Farklı şehirlerde yaşayanlar, kendi parasını kazananlar var. Buna karşın hala evden çıkarken ailesinden izin alanlar, ilişkilerini ailesinden saklama gereği hisseden arkadaşlarım da var. 20 yaşındayım, şu an torrentten Sims4 indirmeye çalışıyorum. Bir yandan da Time Moves Slow dinleyerek boş boş duvarları izliyorum. İşler ne zaman bu boyuta geldi, ne zaman bu kadar büyüdük, gerçekten büyüdük mü? Bu soruların içinde kendimi boğulacakmış gibi hissediyorum ve elimden gelen hiçbir şey yok. Bu durumda kalan benim gibi pek çok insan vardır muhtemelen. Bununla nasıl başa çıkabilirim?

Hayatın Akışına Yetişemiyorum?