Hayatımı yaşayamıyorum?

21 yaşında kızım. Elalem ne der? Ailem ne der? Abim'in tepkisi ne olur? Gibi düşüncelerden hayatımı yaşayamıyorum.

Yaşıtlarım gibi eğlenemiyorum, onlar gibi giyinemiyorum.(Asla açık giyinen biri değilim , maksadım o da değil) Fakat az bişi kısa bluz giysem azar yiyorum. Topuklu (abartıya kaçmadan) giyiyorum azar işitiyirum. Yasadig yer küçük bir ilçe zatem ama benden beter durumda olanlar var , sokakta sütyen giyen kız ben topuklu ayakkabı giydim diye yol boyu bana laf attı sesimi çıkarmadım.

Tartışsam ailem ve tanıdıklar karşısında suçlu ben olucam sussam üstüme gelmeye devam ediyorlar.14 yıllık okul hayatim boyunca hep zorbalandim. Cirkin bir kız değilim. Fiziğim de güzel. Aksine imkanım olduğu kadar güzel giyinmeye çalışıyorum. Fakat bu sefer de aile büyüklerimden azar yiyorum. Onlara kalsa şalvar kazak yelek giymem lazım.65 yaş ablalar gibi abartmıyorum.

Abim sürekli baskı yapıyor beni utandirma diye. Eyvallah ona lafım yok ama zatem bu yaşıma kadar hata yapmamışim. Aksine kendileri için okul hayatım, kariyerim gelecegim herşeyden feda ettim. Hic bir konuda arkamda durmadilar ama onlara sorsan , ben tembel ve sorumsuz biriyim.

İstedikleri başarıyı elimden aldılar , karşı çıkamadım diye beni cezalandırdılar. Oysaki diğer iki kardeşim benden bağımsız olarak hayatı dibine kadar yaşayan cinsten. Bir gün olsun 30 dklik yere tek gidemezken ben , onların yurt dışına bile çıktı. Beni ise hep disladilar , neden? ne yapabilirim artık?

Hayatımı yaşayamıyorum?