Yoksa her yerin tamamen sessiz mi olması lazım? Evdekilerin ses çıkartması problem midir sizin için? 

Selam gadası 🙃
Hayır sadece gözüme ışık gelmesin yeterlidir. Çünkü uykum geldiği zaman davul bile çalsa başımı yastığa koymamla uyumam bir olur.
mesela dün gece kertenkeleden korkudan alt kata tv odasına indim kanepede uyuyakalmışım sonra annemler kalktı kahvaltı hazırlıyorlar babamla sanki 35 senedir evli değillerde ilk kez konuşuyorlar gibi iki saat çene yapılmaz ama :/ sinir oldum ve uyuyamadım tabii ki daha uyuyacaktım belkim 🥺
Cevap
16Cevap
Hayır sessiz olmalı
Off evet ses varsa çok sinir oluyorum uyuyamammm. Ben uçan kuşun sesinden rahatsız oluyorum kaldı kı evdeki sess 🤦🏻♀️🙄
Eğer çok uykum varsa uyurum yoksa sessiz bir ortam olmali
Uyumak istediğim de gürültüye filan takılmam. Başımı yastığa koyduğum da 4 dk da uyurum
Uyuduğum odanın kapısı bile açılsa uyanırım ki bırak seste uyuyabileyim. Mümkünatı yok uyuyamam.
benim uyumam için rahat bir yatak olsun yeter kıyamet kopsa uyumaya devam ederim
Sese Göre Eğer Yüksek Matkap Sesiyse Çok zor uyurum
Sadece melodi sesi ile uyuyabilirim diğer seslere tahammülüm yok
Hangi ses olduğuna bağlı. Mesela ben elektrikli süpürge sesi ile uyumaya bayılırken matkap sesiyle uyuyamam
En sevdiğim uyku şekli birde ışık açıkken uyumayı seviyorum
Çok güzel uyuyurum vallahi.
Sesten etkilenmem. Rahat rahat uyusun
Uykum varsa davul çalsa uyurum
Saat tıkırtısına bile uyanabilirim
Ses değil de ışık sorun benim için.
Cook uykum olmasi lazim anca öyle uyurum
Müzik dinleyerek uyuyorum zaten
Uyuyamam evdeki bütün kapılarında kapalı olması gerekir
Ev degil oda onemli olan odada ses varsa yatamam
Karanlık olsun ses pek önemli değil
Uyuyamam sessız sakın ve karanlık olması gerekli