İşitme cihazlarım takılıyken uyuyamam. Cihazlarımı çıkardıktan sonra ses duymuyorum. Tek şiddetli duyduğum ses kapı çarpması. Tam uyuyacağım derken, aile üyelerinden birinin kapıyı çarpması aniden uyanmama sebep oluyor. Geceleri ışıkta hiç uyuyamıyorum. Arka apartmandaki apart dairelerden bazısı sabah 5'e kadar ışıkları yanık olunca gözümü alıyor, uyuyamıyorum. Bu yüzden odamın penceresi kış sezonunda çift perdeli.
Bir alçalıp birden yükselen düzensiz ritme sahip ve tümüyle ritmik ardışık seslerde uyumakta zorlanıyorum. Mesela düğün sesinde uyuyabilirim. Ama çocuk sesi'kalrm tıkırtısı vs. Gibi seslerde uyuyamam.
Benim uyurken rahatsız olduğum iki gürültü çıkaran şey var; 1. si annemin sürekli odama girip çıkması. 2. si ise odamın karşısındaki inşaattan sürekli seslerin geliyor olması.
Uyuduğum yatak duvarın yanın da ve o duvar göçükler için de yumruklardan :D taşınırken sıvıcaz da ben böyle lanet bir sevişken bir bina görmedim cidden :D uyuyamam :D
Gün içinde, aydınlıkta bile uyurum ama ses varken uykuya dalamıyorum. Sabahın 7sinde gelen matkap sesine sebep olan kişiler hakkında pek iyi konuştuğum söylenemez 😂