Avrupa ve Türkiye’nin en yüksek buhar gücüne, en iyi ütüleme performansına sahip akıllı ütüsü olan Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü oldukça güzel özellikleri sayesinde göz dolduruyor. Özelliklerini duyunca insan şaşırıyor. Eğer ki insanın elinde böyle bir ütü varsa karşısında ordu kadar çamaşır olsa bile hiç zorlanmadan ütü yapma imkanı sunar.
3000 W yüksek performansa sahiptir.
Bağımsız test kuruluşu tarafından yapılan testlerde, Avrupa ülkeleri ve Türkiye 2021 yılı Ocak – Kasım ayları hitlistleri birleştirildiğinde en çok satan 10 buharlı el ütüsüne göre, BEU 9030 D el ütüsünün en yüksek sürekli buhar gücüne ve en iyi ütüleme performansına sahip olduğu görülmüştür.
Türkiye'de hemen her yerde kireçli sular karşımıza çıkıyor. Ama bunu Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüsüyle saf dışı edebiliriz.
Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisi
Ütüyü kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bıraktığınızda ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltır. Bu özelikle kirecin makineye zarar vermesinin önüne geçer.
SuperGlide Taban Teknolojisi
Homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sağlayan SuperGlide seramik taban tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile mükemmel bir deneyim sunar.
Buhar Sensörü
Zorlu kırışıkların üstesinden gelmek artık çok kolaydır. Harekete duyarlı buhar sensörleri sayesinde siz ütüleme işlemine başladığınız zaman otomatik olarak buhar vermeye başlar, giysilerinizdeki kırışıklıkların çözülmesi için üstün performans sunar.
Akıllı Ütüleme Modu
Akıllı (SMART) Mod özelliği ile tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimini sunar. Profesyonel kullanımlarınız için MAX ya da ECO modlarını da kullanmak mümkündür.
İlk beyaz eşyam Vestel Buzdolabı idi. 2001 de almıştım. Ve sonra hep Vestel oldu. Klimasına kadar. İlk defa geçen ay Arçelik Çamaşır Makinesi aldım. Yanında Kahve Makinesi hediye idi. Şimdilik memnunum.
Arçelik Beyaz eşya larini sevmiyorum bozuldu bozulanlar in yerine 9500 e bosch buz dolabı 6500 TL Bosch çamaşır makinesi aldım Arçelik çok memnun kalmadım. bundan sonra sadece Bosch