Yeme & İçme En sevdiğiniz rakı markası nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz rakı markası nedir Benim Tekirdağ serisi en sevdiğim içimi kolay Güncellemeler+1 yıl Sadece soyluceniz ya böyle boş yorumlar yapmayın lütfen En sevdiğiniz rakı markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Rakı sevmiyorum viski seviyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İki bacak arasına sıkıştırılan hiçbir rakıyı sevmiyorum 4 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl niye böyle bi görsel koydun o şişenin yerinde olmak isteyenler çıkacak şimdi burada sürüyle 😂 2 0 Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Burgaz göbek en iyisi diğerleri kaliteli değil içinde tehlikeli maddeler var bilginiz olsun 0 4 Yorumla HollandEUnl +1 yıl Hepsinde tehlikeli madde vae. Biri digerinden daha kotu Yorumla Neonsari1 +1 yıl @HollandEUnl toplama alkolden yapılıyor o markalar Yorumla HollandEUnl +1 yıl Toplama hoplama ziplama hepsinde var toplama olsada olmasada Yorumla Neonsari1 +1 yıl @HollandEUnl işin içindeyim hepsi öyle değil Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Tekridağ fazlası ile bozdu kaliteyi.Yeni rakı ya da altın damlası. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeni Rakı klâsik.Double susuz.Mümkünse şalgam da olmasın.Ama yanında birde levrek. 0 0 Yorumla
Berrakmm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Rakı markası filan bahane soru ortada arkadaşlar 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Tekirdag markadir. İstanbul gibi seri ise gold serisini severim 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Altın serisi de en sevdiğim çünkü yumuşak içimi var 0 0 Yorumla
farewell8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bende bu şekilde bekliyorum ama elimde et parçası var 0 0 Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Yeni rakı uzundemleme en son içmiştim güzeldi şimdi içmiyorum şükür tovbeliyim😅 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Altın serisi güzelde yeni rakı uzun demleme tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl EFE rakıyı severim daha iyileride vardır ama ben ona alıştım galiba 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl tekirdağ rakısının bacaklarınla alakası ne peki 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Bir Tekirdağlı olarak rakı olasım geldi 0 0 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl yeni rakı beylerbeyi boğma rakıcıyım ben :) 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Papua yeni gine rakısı 0 2 Yorumla farewell8 +1 yıl ağspdüqw Yorumla SourSweet +1 yıl Sfajxushbxixnsnksdhdjjxjskskzk Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Beylerbeyi rakı 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 599 cevap paylaştı. Rakı sevmem pek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Rakı sevmiyorum viski seviyorum
İki bacak arasına sıkıştırılan hiçbir rakıyı sevmiyorum
niye böyle bi görsel koydun o şişenin yerinde olmak isteyenler çıkacak şimdi burada sürüyle 😂
Burgaz göbek en iyisi diğerleri kaliteli değil içinde tehlikeli maddeler var bilginiz olsun
Hepsinde tehlikeli madde vae. Biri digerinden daha kotu
@HollandEUnl toplama alkolden yapılıyor o markalar
Toplama hoplama ziplama hepsinde var toplama olsada olmasada
@HollandEUnl işin içindeyim hepsi öyle değil
Tekridağ fazlası ile bozdu kaliteyi.
Yeni rakı ya da altın damlası.
Yeni Rakı klâsik.
Double susuz.
Mümkünse şalgam da olmasın.
Ama yanında birde levrek.
Rakı markası filan bahane soru ortada arkadaşlar
Tekirdag markadir. İstanbul gibi seri ise gold serisini severim
Altın serisi de en sevdiğim çünkü yumuşak içimi var
Bende bu şekilde bekliyorum ama elimde et parçası var
Yeni rakı uzundemleme en son içmiştim güzeldi şimdi içmiyorum şükür tovbeliyim😅
Altın serisi güzelde yeni rakı uzun demleme tavsiye ederim
EFE rakıyı severim daha iyileride vardır ama ben ona alıştım galiba
tekirdağ rakısının bacaklarınla alakası ne peki
Yaş 18-24. Eller 36-44
Yeni Rakı Âlâ
Bir Tekirdağlı olarak rakı olasım geldi
Beylerbeyi göbek rakısı yavrum
yeni rakı yıllardır değişmeyen lezzet
yeni rakı beylerbeyi boğma rakıcıyım ben :)
Papua yeni gine rakısı
ağspdüq
w
Sfajxushbxixnsnksdhdjjxjskskzk
Bende bunu sevdim şu an
Hic içmedim içmem de haram
Ağzının tadını biliyorsun katılıyorum sana
Benimde ask rakisi hastasiyim
Off rakı içen kız çekiciliği...
İçki içmiyorum
Beylerbeyi göbek
Beylerbeyi rakı