Alışveriş & Hediyeler Favori markanız nedir? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Alışveriş de olmazsa olmaz, almadan yapamam dediğiniz marka nedir? Favori markanız nedir? Cevapla Marka Soruları Alışveriş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Favori markam Dior fakat çok pahalı olduğu için her zaman ordan alışveriş yapamıyorum. Bershka ve Zara'dan alışveriş yapıyorum çoğu zaman bazen de internete gördüğüm farklı birkac markadan alıyorum 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Neden buraya prim vereyim zaten yeterince reklam yapan marka ile dolup taştı site 1 0 Yorumla
ggullsums Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Giysi marka takıntım hiç yok genelde cilt bakımlarında marka alırım 😀 2 0 Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pazardan yapıyorum genelde daha ucuz. 0 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Loft , colin’s , vans, Adidas ve Puma 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Marka takıntım yok 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abidas 0 0 Yorumla
SuAydinn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Koton 💓 0 1 Yorumla SuAydinn +1 yıl Koton da çesit bol aslinda :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Favori markam Dior fakat çok pahalı olduğu için her zaman ordan alışveriş yapamıyorum. Bershka ve Zara'dan alışveriş yapıyorum çoğu zaman bazen de internete gördüğüm farklı birkac markadan alıyorum
Neden buraya prim vereyim zaten yeterince reklam yapan marka ile dolup taştı site
Giysi marka takıntım hiç yok genelde cilt bakımlarında marka alırım 😀
DeFacto Gratis Rossmann olmazsa olmazım
Pazardan yapıyorum genelde daha ucuz.
Loft , colin’s , vans, Adidas ve Puma
Tommy Hilfiger yıllardır favorim
Colombia
ayakkabıda skechers
Marka takıntım yok
U. s polo assn 👍
Bu aralar lufian
Abidas
Nike, Bershka, pull and bear, oysho