Köşe koltuklar fazla insan ağırlamaya müsait değil. Bizim kültürümüzde misafirlik biraz kalabalık oluyor, çünkü 81 ilin 81'i de misafirperver.
Sizce köşe koltuklar bize yetersiz mi?
Sizce köşe koltuklar bize yetersiz mi?
Yeni evli arkadaşım almis köşe takimi çok hoş duruyor ama maalesef ki kullanısli değil 2 kisi fazla gelse sandalye tabure falan getirmek durumunda kalıyor
Evet o dönme yerine de insan sığmıyor zaten 5 kişilik oluyor maximum
5 kisi de şehir içi otobüs gibi dib dibe alsksksk
Evet küçücük alana sıralı yaaa güldürdün 🤣🤣🤣
🤭🤭
Cevap
4Cevap
Gayet müsait. Herkesi koltukta oturtamayız. Bazıları sandalye bazılar tabure bazılarıda yerde oturur.
Misafirler tabure sevmez 🤣
Uygun değil oturma odamıza almıştık. Sülale 80 kişi bayramda bi geldiler dönme dolaba binmiş gibi herkes karşı karşıya geldi
Dönme dolaba binmiş gibi mi 🤣🤣🤣
Aynısı😅 yengem anneme bakıyor yan yan halam dedikodu arıyor kafasini cevirmiyor karşı karşıya kalıyorlar bir garip durum yaşadık😅
Kadınlara hiç uymamış 🤣🤣 bunlar bekar evine daha uyumlu bence. Öğrenci evine de çekyat uyuyor
Kesinlikle yurtdisinda çok kullaniliyor polonya da hic normal koltuk yoktu mesela ama bizim kültürümüze olmuyor 😅 yüzlesme masası gibi oldu
Evet bizim kültüre uymuyor 🤣
Çekyat mümkünse bazalı😅
Hem bazalı hem hem sandıklı diyelim bizimkiler öyle.
Aa doğru bu ayrintiyi atlamışım
Bence iki tane tekli koltuk yeter kalabalık sevmem ben fkdkfkgflf
2 kişi :)
Evet misafirler tek tek gelsin 😄
Fazla yer kaplıyor, az kişi alıyor. Yetersiz oluyor.
Az kişi alıyor maalesef
Uzun koltuklar iyidir her zaman. Uygun şekilde konumlandırınca odanın yapısını bozmuyor hiç
Bence de set iyidir 3 3 1 1 mi 3 2 1 1 mi
3-3-1-1 daha iyi
Yeri gelince 3'lüye 5 kişi sığıyor 😄
Ben de öyle düşünüyorum
Evimi köşe koltuk ile doldurcam gelmesin kimse 😂
Deme öyle
Büyük köşe takımları uygun olur
Onlardan da her yerde yok ki
Kelebek ve enzada vardı.
Misafir ağırlamak için çok uygun olduğu söylenilmiyor ama güzeller
Ben Azerbaycanlıyım.Ülkem çok vatanseverdir ve her yerde oyle bikiniyor. Ama siz sanirim daha betermişsiniz sizde butun sulae geliyormus🤣
Misafir yapısını bilmem bana uygun pek bi rahat
Ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?