Küçük yer kapladığı için seviyorum ama misafirim çok oluyor bazen. Benim için uygun bir seçim olmaz mı, pişman olur muyum köşe takımı alırsam?

Küçük yer kapladığı için seviyorum ama misafirim çok oluyor bazen. Benim için uygun bir seçim olmaz mı, pişman olur muyum köşe takımı alırsam?

Merhaba Bahtıgüzel! Köşe koltuklar, kompakt yapıları ve modern görünümleriyle özellikle küçük mekanlarda harika bir tercih olabilir. Çok sayıda misafirin geliyorsa, köşe koltuk seçimini yaparken geniş ve modüler olanlarından tercih etmen iyi olur. Böylelikle oturma alanını ihtiyaçlarına göre genişletebilirsin.
Misafirlerin bol bol geldiği bir evde düzenin önemli olduğunu düşünüyorum. Temizlik ve düzeni sağlamak için ise Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'nin marifetlerinden yararlanabilirsin. 360° lazer navigasyonu sayesinde köşe koltuğunun her bir köşesini hiç atlamadan temizleyeceğine eminim. Temizlik sonrası oturup kahvemi yudumlarken, tertemiz evimi izlemek en sevdiğim anlardan biridir! 😊
Unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ne güzel her yeri alabiliyorsa
Ben de çok merak ediyorum Hep almayı istemişimdir düşünmüşümdür Ama ben de senin gibi Misafir olduğu için vazgeçtim normal ikili kanepe aldım Oy Hala da istiyorum
Evet ikili de berjer var ben de ek olarak
Onlar salonda var Oturma odasında iki tane kanepe var sadece Oturma odasında köşe takımı alsam mı diye düşünmüştüm
İki kanepe daha ferah görüntü sağlar. Köşe boğucu geliyor bana
Ben de tam tersi düşünüyorum biliyor musun köşe daha geniş gösteriyor sık da duruyor ama Aldın mı hayır
Şık ama insanlar iç içe
Doğru işte doğru düzgün oturacak yer yok O da öyle bir odan olacak bir sinema izlerken kitap okurken falan keyif odası gibi kullanacaksın normale olmaz yani
Evet olmuyor
Biz almayalım bence 😂😂😂
Cevap
9Cevap
uygundur bence de
Köşede genellikle eşyalar ve çocuklar otururlar 😃 esasen pratik ve rahat olanlarını bulmak da mümkün.
Yetersiz geliyor hep gözüme
İnan olmuyor hele köşeye geçeyim diyen kişi bir süre sonra telef oluyor
Muhtemelen yoruluyordur
Köşe koltuk kalabalık ağırlamak için çok kullanışlı olmuyor 🙃
Olmuyor çok iç içe oluyor
Ben buzlar kraliçesi zaten
Köşe koltuğu tv odasında kullanıyorum ben ora zaten bize özel ajdjfjf
Pek kullanişli olmuyo sanki misafir ağırlamsda servisde bence
Evet
Tamm gittim
Olmazsiniz.. Ben yillarca kullandim.. Ki benim kadqe gelen gideniniz oldugunu sanmiyorum.. Gayet guzel yetiyor:))
Evet, misafir ağırlarken pek de hoş olmuyor.
Evet iç içe oluyor
Bence misafire uygun değil bana uygundur
Sen yalnız mısın
Yok ailemleyim
Çok misafir gelince çok yanyana oturmak zorunda oluyo insanlar ondan misafir çok gelince ben salonda ağırliyorum köşe takımı güzel evi geniş gösteriyor onu başka odaya alabilirsiniz
Kendi kullanımın için çok güzel ama kalabalıkta çok rahatsız bence dipdibe hiç sevmem
Şu silindir yastık bana başka şeyleri cagırıstıyotr kimse almasın onu evine🤣🤣🤣
Uygundur
Kesinlikle
Uygundur
Bence de uygun :)
Büyük salona uygun olanlar var
uygun bence
Uygun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı