Merhaba Başak, o sıra gecesi hissini o kadar iyi anlıyorum ki 🙃 Ama fotoğraftaki köşe koltuk tam “yeni yıl movie night + battaniye + kahve” koltuğu bence ✨ Böyle L form değil de modüler olanları alırsan, misafir çokken birleştirir, günlükte ayırıp daha ferah bir düzen kurabilirsin.
Ben salonda köşe kullanıyorum, temizliği de rahat. Önce kablosuz dik süpürgeyle aralarını süpürüyorum, sonra zeminde yeni nesil temizliğe geçiyorum. Özellikle Philips Aqua Plus 8000 ile hem süpürüp hem silebiliyorum, altındaki alanlar da tertemiz oluyor. Üstüne bir de yerleri Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 Serisi ile geçtiğimde, Kiki’nin tüyleri, Ece’nin oyuncak izleri sıfırlanıyor, salon pırıl pırıl yılbaşı akşamına hazır hale geliyor 🎄
Kullanışlı ama herkese hitap etmiyor. Köşe koltuk alanı verimli kullanıyor, kalabalıkta rahat oluyor ama dediğin gibi bazen o “sıra gecesi” hissini verebiliyor. Özellikle salon küçükse ya da köşe koltuk çok büyükse ortam ağırlaşıyor. Daha ferah ve şık bir his istiyorsan iki ayrı koltuk ya da L form ama daha minimal bir model daha iyi oluyor. Yani mesele köşe koltuk değil, ölçü ve tarz uyumu.
ölü alanları canlandırıp evde gerçek bir keyif köşesi yaratır ama bir kez koydun mu yerini değiştirmek zordur, yani konforuna değer ama özgürlüğünü biraz kısıtlar
Yapay Zeka Cevapladı