Evinizde koltuk varsa kılıf kullanıyor musunuz? Peki neden?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kılıf örtü vs kullanmayı hiç sevmiyorum kullanmıyorum da her gün birkaç kez düzeltmek gerekiyor evi dağınık gösteriyor falan ancak koltuk açık renkse kumaşı lekeyi kolay hapsediyor ve çıkarması zorsa evde çocuk varsa mutlaka örtü kullanılmalı.
Şart değil..
O çirkin şeyleri hiç evimde kullanmıyorum. :D annem polarli olanlardan almış gece yatarken alta serip yatak hazırlıyorum gerek yok evin şemalini bozmaya :))
Cevap
14Cevap
Şu fotoğraftakinin renginde köşe koltuğum var kılıf takmadım hiç takmayacağım da 😀 o zaman tadı kaçar
Şart değil tabiki de uzun süre temiz kalmasını istiyosanız kullanmasıda iyi o açıdan evde hele benim kardeşim gibi şımarık kardeşiniz varsa hiç dayanmaz o kılıflar falan 😂
İyi olur yıkar yıkar temiz temiz oturursun ,
Benim eski meslek
Kanepe koltuk
Eğer evde bebek veya küçük Çocuk varsa ya koltuk kılıfı alırsın ya da çocuk 6 yaşına gelince yeni koltuk
Leke tutanlara kılıf gecırmek iyi olabilir silindigi zaman cıkmıyor ya da cok zor cıkıyor insan da derman bırakmıyor
Kılıf takacaksınız baştan niye alıyorsunuz ki o kdar uyumlu olsun olsun diyorlar sonra kılıf takıyorlar ben takmayın 😂
Çook saçma bulduğum birşey, biz hepsine geçiririz yaa
Kılıf değilde örtü kullanıyorum sadece 3lüye modern örtüler var ya onlardan farklı hava katıyor
Hiç sevmiyorum eziyet yani sürekli düzle leke tutana da tutmayanada takıyorlar koltuk yıkamalı süpürgeler var bunlarla uğraşmayın 😣
Koltuğu seçmem için günlerce kumaş renk ve model araştırıp, koltuk eve gelince de üzerine kılıf geçirmek çok anlamsız. Koltuk kılıfına hayır
Hayır kullanmıyorum, dandik ve saçma buluyorum
Kirlenmemesi için şart.
hoşuma gitmeyen şey...
Annemle sürekli tartışırız geçirmeyin
Açık renklilere gecirilmeli kirlenir yoksa
Saçma bence
Bilmem siz bayanlar işi
Geçirmemek lazım
Hiç uğraşamam
Şart falan değil
O kılıf bu kılıf değil yalnız. Resimde ki olmaz
kullanmıyorum