5 senedir mutfak dolabının en ücra köşesinde duran ve hiç kullanılmamış düdüklümü yürek yemiş gibi kullanmaya karar vermişimdir djjdjd Sadece kapağını kapatmak için bile bir süre uğraştım hadi hayırlısı 😂😂 Ölür müyüm patlarsa? 🥺Artik sen benden kork düdük efendi 🍾Düdüklü tencere kullanıyor musunuz siz? Ölür müyüm bak doğru söyle djdj
Kullanırım boy boy hemde slssş şimdiye kadar hiiç patlamadı çok şükür 😂😂 püf noktası fıslarken düdüğü kapat altını kıs süre bitince , düdüklü soguyunca yavaşca düdüğü ac fıslama bitincede kapagı ac dkk baya anlaşılır şaaptım sankii bebemm😘😘
Hayirli olsun. Severim kendisini ve 1 kez patlayan dudukluyude gormuslugum var 😁 genelde ocaga koyup kendim baska bir odada beklerim. Bulasik filan yikamam 😁 kolay gelsin. Bool sans 🍀🙏
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah razı olsun djdj Şu an biraz daha korktum teşekkürler 😂🌸
Hayatim : ) eski usul dudukluyu ben patlatmadim ama patlarken dibindeydim. Eski anane babane duduklusu. Sonra ben tefalin aldim ama asla guvenmedim. Bonus bilgi fissler muthis patlamayan tek dusuklu deniyor. Nitekim komsumun ki 7 8 saat icakta unutulup gidilmis bir fisslerdi erimis ama patlamamis. O yuzden valla diger markalar icin ne desem bos. 🙈
Djjdjd Len şaka bi yana cidden sağlıklı değil. Özellikle sebze falan pişirmeyin diyorlar içindeki hassas bileşenleri vok hızlı piştiği için ölüyormuş ve vitamin değeri azalıp besin değeri düşüyormuş. Hani sadece kemik suyu nohut mısır falan gibi uzun süren şeyleri pişirin diyorlar